2777
2789

شوهر ی زن داداشی داشت ک میشه دختر خاله  آقا این برادر شوهر ما بلند میشه اینو طلاق میده بچه هاشم میگیره  و دختره رفت ی کشور دیگه 

این دختره ار همونجا زنگ شوهرم میزد ساعت ها حرف میزدن وقتی من نبودم 

وقتی میدیدم زنگ زده از شوهرم می‌پرسیدم چرا زنگ زده میگفت حال بچه هاشو ازم پرسید گفتم مگ تو پیش بچه هاشی یا چرا به من زنگ نمیزنه؟ و دعوا مون میشد و بعد چن وقت اون خط شوهرم سوخت 

دیدم ی روز به من زنگ زد دختره اینقد حرف زد قطع نمی‌کرد شوهرم از سرکار برگشت این از پشت گوشی صدا شو شنید سریع گفت خوبی فلانی ( شوهرمو میگفت) و شروع کردن حرف زدن منم گوشیو گرفتم قطع کردم 

امروز دوباره هی زنگ میزد منم قطع کردم بلاکش کردم ولی دلم میگه جواب میدادم ی دل سیر فحشش میدادم 

آهان اینم بگم بعد زایمان فهمیدم اینا قبلا ی رابطه ای باهم داشتن ک شوهرم به زمین و آسمان قسم میخورد میگفت دروغه 

دلم دوباره امشب بدجور پر شد💔لعنت به شوهرم و اون هرزه کثیف 😔

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت یعنی با دخترخالش ک می‌شده  زنداداشش رابطه داشته قبلا؟

به گفته مادرش و خواهرش اینا باهم بودن دیگه بقیه شو خدا داند 

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷
برادرشوهرت واسه چی طلاقش داده بود؟

دوسش نداشت و دختره هم جن* ده عالم بود

اون سر دنیا خبرش بره با یه خارجی دوست بشه

دوسته اتفاقا‌ اونم با دوتا...