2777
2789
عنوان

مامانابچه ۸ماهم غذانمیخوره هیچی

74 بازدید | 9 پست

سلام کودک۸ماهه دارم ک کلاغذانمیخوره فقط فرنی اونم بازور۲قاشق کوچولو هرچی میدم تهوع میگیره پوره سرلاک میوه سوپ ....هیچی نمیخوره انگار دهنش حس میکنه ی غذای جامدهس حالش بهم میخوره.دندون هم درنیاورده هنو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر دکتر .من بچم با ویتامین بهتر غذا میحوره .مطمئنی به خاطر دندون در آوردن نیست؟

ن ازاول کلانمیخوره الان دوهفتس ولی ب شیرهم نه میگه نمیخوره فقط دساشومیخوره

زیر یکسال شیر مهم تره .یه کم فرنی رو شیرین تر کن .وقتی سیره بهش تعارف غدا نکن .از من میشنوی سرلاک ند ...

سرلاک واس امتحان دادم نخورد. والامیزارم گشنه شه بازم نمیخوره فرنی و. سوپ ک میدم بالامیاره فقط یکم اونروز از خامه کیک خورد کلا یچیزجامد میدم بالامیاره

سرلاک واس امتحان دادم نخورد. والامیزارم گشنه شه بازم نمیخوره فرنی و. سوپ ک میدم بالامیاره فقط یکم او ...

خب جامد وقتی دندون اصلا نداره ادیت میشه بچه .حالا بزار فکش قوی تر بشه همه بجه ها یکی نیستن متفاوتند خودتو اذیت نکن ولی تو سوپ قلم اینا بنداز مقوی باشه