2777
2789

امشب دلم واقعا گرفته. شوهرم همش اذیتم می کرد دلم می خواست طلاقم بده با حق و حقوقم دو تا بچه داریم. وقتی می خوام برم سرکار صبح زود فحش می ده. هر روز میره میگه می خوام خونه را بزنم به نام بچه ها. بعد ۱۸ ساله که شدند خونه را ازشون بگیرم. حضانت با پدر هست. مهریه فقط مقداری از حقوقم را بهت بدند. هر روز کارش همینه . کارمندم. وقتی خسته میام خونه دایم تو گوشی هست یا با من دعوا داره. خسته شدم . طفلی ها از بس دعوا کردیم خسته شدند. کسی را ندارم کمکم کنه. تو نی نی سایت هم خانم ها همه مثل هم هستند یک آقا هم که تاپیک را می خونه طمع می کنه.خیلی دلم گرفته. خیلی

الهی بگردم برات جوونی تو حروم کردی کاش زودتر جدا بشی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخدام رسمی هستی جدا شو برا بچه هاتم خوبه  بزرگ میشن درست میشه مبان پیشت

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

همه ی آدما تو زندگیشون مشکل دارن ولی یکی میتونه مشکلات مدیریت کنه یکی نمی تونه آدم تا تقی به توقی بخوره که طلاق نمیگیره اونم با دوتا بچه عاقلانه اینکه اول همه تلاششو برا بهتر شدن زندگیش بکنه و همه راهه ها رو امتحان کنه طلاق آخرین راهه

همه ی آدما تو زندگیشون مشکل دارن ولی یکی میتونه مشکلات مدیریت کنه یکی نمی تونه آدم تا تقی به توقی بخ ...

همه راه را رفتم فایده نداره. با اعصابم بازی می کنه. چند شب پیش همه عکس های بچه ها را تو اینستا پاک کرد. محرم حرفهای من و اون صدای داد و بیداد و درد و دل شوهره با مردم و فامیل هست. آبرو برام نذاشته

میگه می تونم ازدواج کنم یک زن پولدار بگیرم. ولی نه قیافه داره نه تحصیلات. نه تیپ . نه خانواده درست و ...

بلاخره یه مشکلی هست دیگه اونو حل کن

اینکه اون چی میگ۶ اصلا مهم نیست آدم تو عصبانیت چرت و پرت زیاد میگه

اصلا فاز کاربرایی که با خوندن یک خط از زندگیت نسخه طلاق میپیچن رو درک نمیکنم 

اعصاب آدم که بهم میریزه. نه می تونه غذا بپزه نه زندگی را جمع کنی. بچه ها گشنه خوابیدند. اونم رفته برای خودش طبقه بالا تو گوشی.