2777
2789

اومدم بگم که من دوتا پسر کوچک دارم 

بچه سومم بدلیل هماتوم تو ۵ ماهگی بارداری ازدست داده بودم

بعد اون تجربه تلخ ۴ ماه بعدش با قرص اورژانسی و جلوگیری باردار شدم!!!

وقتی فهمیدم از شدت شوک فقط اشک میریختم و اینو میدونستم که صدرصدددد نمیتونم و نمیخواممممم

تو ذهنم تصمیمم گرفته بودم و از شدت استرس یه لیوان پر زعفران خورده بودم ولی بلافاصله پشیمون شده بودم

خلاصه سرتونو درد نیارم

الان پسر سومم ۸ ماهشه و میتونم بگم شیرینترینننننننه 

و خیلی خیلییییییییی دوسش دارم،

خداروهزاران بار شکر میکنم 

شمایی که سقط براتون شاید مشکلی نداشته باشه لطفا اول به این فکر کنین که مثلا ۵ سال بعد احتمال داره پشیمون بشین !

عزیزم شما بعداینکه قرصای جلوگیری رو قطع کردین باردارشدین؟خُداروشُکر!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم این خودخواهی هست که برای خودت یه بچه بی گناه رو دنیا بیاری

اگر کسی شرایط بچه داری نداره وجود یه بچه عقده ای خیلی ناراحت کندس

اشتباه برداشت نشه شمارو نمیم ولی اونی ک از لحاط مالی مشکل داره نباید به بیاری

به نظر منم جز مشکل حاد پزشکی در هیچ شرایط دیگه(مالی، اقتصادی، خانوادگی و حتی داشتن بچه کوچیک) نباید به سقط فکر کرد

چون هدیه ای از جانب خداست و ان شاءالله با خودش گشایش و روزی میاره

اینو از منی که بعد ۳ سال چشم انتظاری باردار شدم بپذیرید که اگه خواست اون نباشه ، نمیشه

الهم عجل لولیک الفرج

هیچکس از روی خوشی به فکر سقط بچه نمیوفته ،کسی دنبال سقط است که شرایط نگه داشتن بچه رو نداره . درسته که باید احتیاط میکرده و باردار نمیشده ولی نمیشه وقتی وضعیت یک خانواده داغون است ،توی اون شرایط بد بچه رو به دنیا بیارن به این امید که شاید چند سال بعد شرایط،درست بشه ، خب با توجه به زمان حال احتمال اینکه شرایط بدتر بشه بیشتره.

اینهاصرفا نظرات منه و دوستانی که مخالف من هستن لطفا نظرشون رو برای استارتر بنویسن ،چون من دنبال بحث و دعوا نیستم

جواب ابلهان خاموشیست
قرص اورژانسی خورده بودم دوتا  و کاندوم داشتیم ولی بدلیل شک بهش قرصا رو خورده بودم

اخه بخوای حامله نشی یه روز افاقع نمیکنه باید از روز سوم پریود مرتب بخوری تا۲۱ روز اونموقع باردارنمیشین!

منم ۴ماه پیش ۱۵ هفته سقط داشتم تصمیم دارم ۳ماه ضدبارداری مصرف کنم ببینم چی میشه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

هنوز زوده کمی صبر کن  بدنیا که اومد عاشقش میشی شک نکن

دوس دارم خودمو بکشم

بخدا ک نمیدونی چی کشیدم

با ایودی حامله شدم 

اصلااااا بچه نمیخواستم و نمیخوام

یه هفته بیمارستان بخاطر تشخیص خارج از رحمی بستری شدم

بعد خدا خواست گفتن داخل رحمه بچه

یه دختر دارم ۲ سالو نمیشه

یه هفنه پیش رفتم سونو گفت ۹۰ درصد دختره

اصلا بچه نمیخوام یه دختر هم دارم امیدم این بود این پسر باشه

من ۱۵ هفته ام بچمو نمیخوام 

چرا اینطوری میگی آخه😔😔🥺💔