2777
2789
عنوان

با مردهای اردیبهشتی ازدواج کنید😅

2264 بازدید | 66 پست

بهترین مردهای روی زمین هستن صبور مودب حمایتگر لارج حتی وقتی تقصیر شماست هم اون میاد عذرخواهی می‌کنه یه بارم دعوا نمیکنه و عصبی نمیشه خلاصه که با مردهای اردیبهشتی ازدواج کنید😅

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم اردیبهشتیه همیشه بهش می گم خوب من مردادی لج باز رو تحمل می کنی همین ویژگیا رو داره دقیقاً.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

وااای شوهرمن دقیقا این اخلاقیات رو داره اردیبهشتیه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
همسر منم اردیبهشتیه همیشه بهش می گم خوب من مردادی لج باز رو تحمل می کنی همین ویژگیا رو داره دقیقاً.

اره منم یه خردادی دوشخصیته هستم اما صبورانه تحملم می‌کنه🤣

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
اره منم یه خردادی دوشخصیته هستم اما صبورانه تحملم می‌کنه🤣

😂😂

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....