2777
2789
عنوان

قانون جذب

423 بازدید | 28 پست

بچه ها من توی یه پبجی یه جایی خوندم که این قانون جذب یک فریب گول زدن 

خودمم خیلی امتحانش کردم دقیقا برعکس عمل شد

میگن توی دعا کردن هیچوقت دقیق چیزیو تصور نمیکنیم و خدا اونو بهمون صلاح ببینه میده

اما توی جذب وقتی روی یه چیز تاکید میکنی هیچوقت سرنوشت مشخص نسیبت نمیشه و نباید برای اینده تصویرسازی کرد 

هرچیزی رو چه مثبت چه منفی برای آینده تصورش کنید نتیجش منفی میشه 

به جاش باید پرقدرت تلاش کرد و روی عمل تمرکز کرد 

من خودمم توی زندگیم همیشه نتیجه عکس داده

مگر درمواقع تلاش عملی نه ذهنی 

شما چطور فکرمیکنید 

نظرتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خب رسیدن ب اون چیز عاقبت خوبی نداشت 

خب همون دیگه اکثرا زیر پیج اون نظر نوشتن یا نشده یا نتیجه نداشته یا عاقبت به خیر نشدن

موقع دعاهم باید بگیم خدایا هرچی صلاحمونه همونو بده 

هیچوقت دقیق نمیگیم مثلا خونه با فلان متراژ 

هم چیزی که در ظاهر میگن غلطه هم چیزی که شما گفتین.. 

قانون جذب وحود داره ولی واقعیتش اینجوریه که (تو هر چی باشی همونو جذب میکنی) 

مثلا تو احساس تنهایی داشته باشی هر روز و هر لحظه بهش فکر کنی انرژیتو میدی بهش هی بزرگتر میشه برات و قشنک تو ذهنت تصویب میشه من تنهام و هر روز همین حست بیشتر میشه...این احساساتو افکار درونیمونم تبدیل میشه به عمل که نتیجش زندگیمونه

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم:)) 

واقعا بستگی به باور طرف داره 

من خودم قانون جدب نه ولی یه قانونی تو زندگی دیدم که نباید به هیچ عنوان نیازمند و بنده جیزی بشم تا اون چیز بهم داده بشه 

یعنی هر وقت لنگ اون چیز بودم و تصور کردم و خیلی چیزای دیکه از دستم دور شد تا وقتی بیخیال بودم و با خودم گفتم اگر اون چیزی دستم بیاد چه بهتر دستم هم نیاد ضرر نکردم

ولی یبار از ته دلم یه کیک خواستم و تصویرسازی کردم و واسم خریده شد بدون اینکه درخواست کنم و به کسی بگم 

واقعا باید باور اصلی باشه ولی خب این مورد واسه تعداد کمی پیش میاد و باور خالص پیدا کردن مثل گرفتن مدرک تحصیلی میمونه خیلی سخته و دنگ و فنگ داره 

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

هم چیزی که در ظاهر میگن غلطه هم چیزی که شما گفتین..  قانون جذب وحود داره ولی واقعیتش اینجوریه ...

درسته 

من دیگه هیچوقت جلو جلو چیزیو توی ذهنم پیش بینی و رویا پردازی نمیکنم

فقط بابتش تلاش میکنم که چیزای بهتربدست بیارم

هدف مشخص تعیین کردن اشتباهه

ما تلاش میکنیم و درنهایت خداهرچی صلاح بدونه بهمون میده

کمتر برو تو اینستا .. این روزا متخصص و کارشناس زیاد شده میتونم بگم تقریبا هر کسی که اکانت اینستاگرام داره دکترای تخصصیه اون کامنتی رو که میزاره داره هر بحثی میخواد باشه فرقی نمیکنه .. پس مهم نباشه برات، قانون جذب وجود داره شاید تو بهش اعتقاد قلبی نداری برعکس عمل میکنه .. البته نمیگم همش اینه، خدا میگه از تو حرکت از من برکت باید خودتم ی حرکتی بزنی ی قدمی برداری ک خداهم بهت بده .. ن ک ی گوشی بشینی و فقط دعا کنی یا بهش فکر کنی ک جذبت شه این غلطه .. درستش اینه همونطوری ک داری واسه جذب خواسته هات از خدا کمک میخوای یعنی این پیام به یونیورس و کائنات دادی .. درکنارش باید تلاش کنی که به اون چیزی که میخوای برسی .. قطعا اگر خواستت دلی باشه نتیجشو میبینی و اون چیزی رو که میخوای بدست میاری عمل مهمه نه فکر کردن زیاد به این میگن اوور تینکینگ که اصلا خوب نیست ..ولی قانون جذب درکنار تلاشت حتما نتیجه میده ‌.. 🧿🙏🌹