سلام دوستان من چهارشنبه لاپاراسکوپی شدم بیمارستان مرتاض یزد .خیلی ترس داشتم چون اصلا تاحالا بستری نشدم و عمل نداشتم شب قبل عمل بستری شدم و آمدن ازم آزمایش گرفتن و دکتر بیهوشی آمد چندتا سوال پرسید ک حساسیت دارویی نداشته باشم و بیماری خاصی نداشته باشم صبح ک شد آمدن و لباسام عوض کردن بردنم برا عمل از استرس فشارم افتاده بود منتظر عمل بودم که یه ساعتی طول کشید تو یه اتاق بودم نیومدن چک میکردن اکسیژن و فشارمو تا بالاخره آمدن منو بردن بردنم اتاق عمل گفتن برو رو اون تخت بخواب ک دکتر آمد کنارم داشت ازم سوال میپرسید ک بچه دارم یانه که دیگه بیهوش شدم وقتی بهوش آمدم تو ریکاوری بودم اینقدر تو بیهوشی گریه کرده بودم و مادرم صدا زده بودم که افتاده بودم سر سکسکه برا همین همش اکسیژن بر می داشتم ک نفس بکشم که آمدن اکسیژن برام وصل کردن و بردنم تو اتاقم اصلا اصلا درد ندارم فقط یه کم سوزش داشت نافم کشیاف زدن برام آروم شدم روز بعدش هم مرخص شدم اصلا هم درد ندارم یعنی نیاز به شیاف ندارم و خودم کارامو میکنم درکل اصلا نترسین من از استرس فشارم بالا پایین میشد کلا ترسم ریخت از بیمارستان و اتاق عمل خیلی راحت و خوب بود برام دعا کنین منم مادر بشم دکتر گفت لوله هات بسته بودن بازشون کردم .اگه سوالی دارین در مورد عمل در خدمتم و اینکه اصلا نترسین