2777
2789

سلام دوستان من چهارشنبه لاپاراسکوپی شدم بیمارستان مرتاض یزد .خیلی ترس داشتم چون اصلا تاحالا بستری نشدم و عمل نداشتم شب قبل عمل بستری شدم و آمدن ازم آزمایش گرفتن و دکتر بیهوشی آمد چندتا سوال پرسید ک حساسیت دارویی نداشته باشم و بیماری خاصی نداشته باشم صبح ک شد آمدن و لباسام عوض کردن بردنم برا عمل از استرس فشارم افتاده بود منتظر عمل بودم که یه ساعتی طول کشید تو یه اتاق بودم نیومدن چک میکردن اکسیژن و فشارمو تا بالاخره آمدن منو بردن بردنم اتاق عمل گفتن برو رو اون تخت بخواب ک دکتر آمد کنارم داشت ازم سوال میپرسید ک بچه دارم یانه که دیگه بیهوش شدم وقتی بهوش آمدم تو ریکاوری بودم اینقدر تو بیهوشی گریه کرده بودم و مادرم صدا زده بودم که افتاده بودم سر سکسکه برا همین همش اکسیژن بر می داشتم ک نفس بکشم که آمدن اکسیژن برام وصل کردن و بردنم تو اتاقم اصلا اصلا درد ندارم فقط یه کم سوزش داشت نافم ک‌شیاف زدن برام آروم شدم روز بعدش هم مرخص شدم اصلا هم درد ندارم یعنی نیاز به شیاف ندارم و خودم کارامو میکنم درکل اصلا نترسین من از استرس فشارم بالا پایین میشد کلا ترسم ریخت از بیمارستان و اتاق عمل خیلی راحت و خوب بود برام دعا کنین منم مادر بشم دکتر گفت لوله هات بسته بودن بازشون کردم .اگه سوالی دارین در مورد عمل در خدمتم و اینکه اصلا نترسین 

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....

سلام عزیزم امیدوارم پیامم رو ببینی .باردار شدی بعد عمل؟

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.