خیلی طولانیه ولی پر از فراز و نشیب گوش بدید بگم چه ها که نشد!!!!!
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول توضیح بدم که با خواهرم زهره جاری هستیم چند ساله و متاسفانه جاری بزرگه ام (مثلا گیسو) اومد و روبرو خونه ما خونه ساخت جاریم چند وقت یبار میومد میگفت دخترام درس میخونن ویکیشونم سه سال پشت کنکور بود ومنم حوصله ام سرمیره حتی گاهی گریه میکرد میگفت چند دقیقه بیا کنارم بشین منم بالجبار میرفتم وحتی گاهی الکی میگفتم غذام رو گازه که بهونه کنم دربرم یروز دختر بزرگش که ازدواج کرده بوداومد پیشمون یکی از خانمای همسایه ام بود و بشوخی گفت بابام وعموهام خیلی خوشتیپ و...هستن خوب بود شما رو گرفتن منم بشوخی گفتم خوبه حالا اش دهن سوزیم نیستن بیشتر هدفم دفاع از گیسو بود چون از خانواده مهم وسرشناسی بودن حس کردم بیشتر منظورش بمادرشه همه خندیدیم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
گذشت و منم اون ذکر یاعزیز ویاعزیزو خوندم و کلا شیش ماهی بود که نمیرفتم پیش گیسوو بهانه های مختلف میاوردم بخاطر بچه ها چون دوتا بچه دارم که مراقبت و...نیاز دارن
اقا من این ذکرو گفتم باچند روز بعدش یکی از خواهرشوهرام تصمیم گرفت بیاد خواستگاری برا پسرش که موقعیت مالی و کار و تحصیلات خوبیم داره برای خواهر کوچیکم که دانشجو فرهنگیانه همین که قصدشو شنیدن گیسو رفته بود به برادر شوهرم گفته بود