2777
2789
عنوان

بیماری از طریق گربه

2229 بازدید | 15 پست

بچه ها نیم ساعت پیش یه گربه ی خیلی لاغر تو پارکینگ بود زیر دهنش زخم شده بود و خونش خشک شده بود رو موهاش

خیلی سردش بود منو خواهرم براش غذا بردیم من سشوارم بردم پایین زدم تو برق باد گرم گرفتم روش ک یکم گرمش بشه

اولش نفهمیدم ولی بعد از ده بیس ثانیه دیدم موهای تنش همینطوری دارن تو هوا پخشو پلا میشن و حس میکنم توی دهنمم رفته

لطفا اگه میشه واسه منو خواهرم سه تا صلوات بفرستید ک بیماری ای ازش نگرفته باشیم🥲🤍

صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا دختر چیزی نمیشه که دکترا میگن از حیوان اصلا به انسان بیماری انتقال نمی یابه ولی از حیوان به حیوان چرا اون اگه مریض هم باشه به تو سرایت نمیکنه مطمئن باش من خودم از بچگی تا الان با هزارتا گربه بازی کردم حتی دست هن زدم چیزمم نشد

با فاصله دور گرفتم ک اذیتش نکنه چون خیلی میلرزید داشت یخ میزد باد گرفتم یکم گرمش شد دیگه نم ...

خوبه 

خونه رو جاروبرقی بکشین

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

نه بابا دختر چیزی نمیشه که دکترا میگن از حیوان اصلا به انسان بیماری انتقال نمی یابه ولی از حیوان به ...

ایشالا چیزی نشه❤

ولی انسان و حیوان بیماری های مشترک بینشون وجود داره ک اگه حیوان بیمار باشه منتقل میکنه ب انسان

موی گربه خیلی خیلی خطرناکه 

اگه از موهاش بره تو دهنتون و قاطی خونتون بشه خدایی نکرده در آینده برای بچه دار شدن به مشکل میخورید 

یه خانومی دو تا بچه علیل داشت که خودش گفت رفتم دکتر ، دکتر گفت یه جوری موی گربه قاطی خون شما شده حالا یا موی بدنش بوده یا از فضولاتش قاطی خونت شده 

حالا از اون روز تا حالا که داستان اون خانوم رو شنیدم از هرررر چی گربه هست وحشت دارم

به نظر من یه مدت که گذشت برید دکتر جریان رو بهش بگید و یه آزمایش کامل از خودتون بگیرید که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد