یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا اصلا حساس نباش من یک عالمه خانم باردار دیدم مثل چی میدون و خیلی بارداری سالمی هم دارن. بچه جاش محکم باشه از جاش تکون نمیخوره خیالت راحت البته احتیاط هم باید باشه
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
درد شکم تو این هفته داشتم پس الان دارمم عادیه خونریزی نه فعلا.خدا نکنه
نه بابا نگران نباش خانومای ورزش کار ببین چه پشت بارویی میزنن چه بالا پایینایی میپرن اگه بارداریت نرماله هیچ مشکلی پیش نمیاد فکر و خیال و حرص بدترت میکنه
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست