2777
2789
عنوان

دوییدن در بارداری ماه چهارم

237 بازدید | 15 پست

من یه مسیری رو تند دویبدم .اشتباه کردم از یادم رفته بود حاملم .حالا استرس دارم برای بچم بده 

درصد هم دادن پسر

خوب ضعیف تره 

ممکنه چیزی نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درد و خونریزی نداری که چیزی نیست نگران نباش

ولی ماشالله بهت من راه نمیتونم برم تو چطور دویدی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اگه درد و خونریزی نداری که چیزی نیست نگران نباش ولی ماشالله بهت من راه نمیتونم برم تو چطور دویدی

درد شکم تو این هفته داشتم پس الان دارمم عادیه 

خونریزی نه فعلا.خدا نکنه

درد شکم تو این هفته داشتم پس الان دارمم عادیه  خونریزی نه فعلا.خدا نکنه

نه بابا نگران نباش خانومای ورزش کار ببین چه پشت بارویی میزنن چه بالا پایینایی میپرن اگه بارداریت نرماله هیچ مشکلی پیش نمیاد فکر و خیال و حرص بدترت میکنه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ایشالا چیزی نشده و بچه ت سالمه ولی قدر این بارداری تو بدون که اینقدر راحتی که یادت میره بارداری&nbs ...

عزیزم من از نظر ویار بارداری سختی داشتم 

روزی چهار بار پنج بار هم بالا اوردم 

غذا هم کم میخورم 

ولی الان نزدیک 16هفته هستم .و باز هم ویار دارم ولی عصر حالم خوب بود یادم رفت 

ولی راه رفتن وبلند شدن اینا اذیت نمیشم