2777
2789
عنوان

خانوما کیا hcj زدن

79 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ، 

خانوما من امروز روز ۱۳ دهم سیکلمه ، رفتم سونو یه فولیکول ۲۴ تخمدان چپ داشتم یه دونه ۱۱ راست ، ضخامت آندومتر هم ۸ بود ، جوابو بردم پیش دکتر خودم ک ماما هست گفت همه چی عالیه همین الان برو hcj بزن فقط گفت اگه من بنویسم باید آزاد بگیری برو مطب متخصص بگو بنویسه ک بتونی با بیمه بگیری ، از همون جا رفتم پیش یه متخصص گفت واست مینویسم من برو بزن ولی باید روز ۱۱ یا ۱۲ میومدی الان ۲۴ خیلی بزرگه دیگه داره کیست میشه این ، گفت حالا بزن یا میگیره یا نمیگیره،  کدومشون درست میگن بنظرتون دکتر اولی امیدوارم کرد ولی این یکی نا امیدم کرد🥺 خلاصه ساعت ۳ زدم امپولو ولی امیدی داشته باشم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چیزی هم بگم شاید کمکی باشه واسه بعضیا ،من ماه پیش با اینکه استرادیول خورده بودم ضخامتم ۴ شده بود ،این ماه دیگه استرادیول نخوردم،  فقط با روغن سیاه دونه هر شب تخمدونامو ماساژ دادم ، سیاه دونه با خرما هر صبح خوردم ، یه قاشق نشاسته با آب قاطی کردم صبح ناشتا خوردم ، لوبیا سبز پخته ک روش روغن زیتون می‌ریختم میخورم هر روز غروب ک خداروشکر امروز ضخامتم ۸ شده بود

آمپول رو راحت گیر آوردی ؟ من پیدا نکردم  ب من گفته سیزدهم پریودت بیا سونو بعد آمپول

آره همون طبقه بالای مطبش داروخونه بود رفتم داشت 

نمیدونم والا به من ک گفت روز ۱۳ دیره ، ۱۱ یا ۱۲ میومدی

عزیزم اصلا ناامید نباش. هرچی خدا بخواد.علائم آزاد شدن تخمک داری؟ مثلا من یه سمت دلم به شدت تیر میکشه ...

اره اتفاقا دیشب ساعت ۶و۷ غروب تخمدان چپم همینی ک فولی ۲۴ داشت درد گرفت بعدشم کمر درد و ترشح تخم مرغی شکل در حد نیم ساعت بود همه‌ی اینا بعد تموم شد ، خودم دیشب گفتم آزاد شده ولی سونو امروز گفت نه هنوز هست، الانم فشار میدم زیر شکمم درد میکنه حالت گرفتگی پریود ولی خفیف تر ، توکل به خدا ، ممنونم عزیزم

سلام عزیزم خوبی ؟شما زمانی که لتروزل مصرف میکردی فولی خوب داشتی ولی باردار نمیشدی؟؟

آخه من دوماه لتروزول خوردم روزی سه تا فولی هم خیلی خوب داشتم ولی حامله نشدم آمپول ولی نزده بودم  دکترم میگه حتما لوله هات مشکل داره بدون اینکه عکس رنگی بدم نظرش اینه

سلام عزیزم خوبی ؟شما زمانی که لتروزل مصرف میکردی فولی خوب داشتی ولی باردار نمیشدی؟؟ آخه من دوماه لت ...

سلام عزیزم،  آره من دوماه پیش هم لتروزول خوردم ۵ شب شبی یکی ، روز ۱۲ سیکل یه فولی ۲۱ داشتم ولی باردار نشدم ، ماه پیش دوباره لتروزول خوردم با کلومیفن با متفورمین روز ۱۲ رفتم سونو هیچی فولیکولی نداشتم ، دکترم گفت شاید کلومیفن با متفورمین بهت نساخته دیگه نخور ، این ماه دوباره فقط همون لتروزول رو خوردم روز ۱۳ سونو دادم یه دونه فولی ۲۴ داشتم با یه ۱۱ ، ک همون روز hcj بهم داد ، البته خودم گفتم بنویسه ، خودش میگفت برو همین امشب آزاد میشه چون هم سایزش خوبه هم ضخامت اندومتر ۸ بود ، منم گفتم آخه دو ماه پیشم یه ۲۱ داشتم ولی نشد نمیخوام اینم ریسک کنم بمونم خودش آزاد شه ، نمیخوام از دستش بدم اینو دیگه خودشم موافق بود نوشت واسم ، و اتفاقا به منم همینو گفت ، گفت اگه این ماه نشدی برو عکس رنگی بگیر شاید لوله هات بسته باشه گفت چون هم سایز فولی خوبه هم ضخامتت ، آزمایش همسرمم ک هیچ مشکلی نداشت ، دیگه نمیدونم توکل به خدا ببینم این ماه چی میشه