2777
2789
عنوان

تورو خدا خانوم ها بیاین یک لحضه

104 بازدید | 10 پست

بچه ها من تازه یک ماه هست ازدواج کردم 

امروز بخاری رو روشن کردم بعد یک دفعه اتیش ازش اومد بیروم بعد یک تیکه از  فرش جهزیه هم سوخت دارم دیونه میشم بخدا خریدمش 20میلیون چیکار کنم تولیدی های فرش بنظورتون نمی تونن درستش کنن 😭

هنوز به شوهرم هم نگفتم سرکاره تا ساعت  5واییی خدا چیکار کنم بنظر تون تورو خدا اگه کسی میدونه جواب بده

میتونن رفوو کنن عزیزم

حق داری حالت گرفته بشه

بازم شکر خدا خودت سالمی 

یه صدقه بده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خدا رو شکر کن اتفاق بدتری نیفتاده خدا رو شکر کن خودت سالمی ،صدقه بزار کنار ، خدا رو شکر خودت آسیب ندیدی,دیدم یه کوچولو سوخته رو روفو می‌کنند ، کجا و چه جوریشو متأسفانه اطلاعی ندارو

یعنی به حالت اولی بر میگرده یان فرشم  بیشترخراب نمیشه 😔

آره شبیه اولش میکنن

عزیزم خراب تر که نمیکنن

یه جاهایی هست تو شهر ما رفوو میکنن

شهر شما کجاست پیگیر باش ببین کجا انجام میدن 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اول خدا رو شکر کن اتفاق بدتری نیفتاده خدا رو شکر کن خودت سالمی ،صدقه بزار کنار ، خدا رو شکر خودت آسی ...

فدات میدونم واقعا شکر 

ولی خب واقعا اعصابم بهم ریخت اخه بد شد

فدات میدونم واقعا شکر  ولی خب واقعا اعصابم بهم ریخت اخه بد شد

حق داری منم یک ماه بود عروسی کرده بودم ، خود ب خود اجاق گازم ترکید ، شوک بودم اول فک میکردم خودمم مردم ، بعد دیدم چیزیم نشده ، خیلی غصه می‌خوردم ، بعد شوهرم گفت خدارو شکر خودت آسیبی ندیدی ، تو جوونی خدایی نکرده برات آسیب جسمی و ظاهری نیفتاده ، منم دیگ آروم شدم 

شهر من اهواز هست

تو شهرهای بزرگ اینجور جاها بیشتره

نگران نباش مثل روز اول میشه فرشت