2777
2789

خیلی سردرد شدید میگیرم خیلیی اذیتم بیشتر موقع ها میرم زیر سرم از سردرد زیاد فایده هم ندارع خستع شدم از سردرد ویارمم ک نگم هیچی نمیخورم گلاب ب روتون ابم میارم بالا ارزوی اب دارم و یکم غذا 😭😞توروخدا اگر راه حلی دارین بگین ممنون 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سردرد نداشتم ولی تا آخر ماه چهار رسما جنازه بودم. دم به دقیقه بالا میاوردم اونقدر که دیگه اسید معده گلومو از همه جاش خراش داده بود هربار بالا میاوردم ازش خون میومد میسوخت        هیچ دارویی هم اثر نمیکرد 

از آخر ماه چهار هر روز صبح ناشتا اوزونیوم 40 و روزی دوتا  اندانسترون میخوردم تا روز آخر بارداری. بهتر بودم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ویارم زیاد بود کاری جز تحمل کردن و سرم زدن نمیکردم اما دلیلش سردرد نبود سردردم داشتم فکر کنم دکترم استامینوفن بدون کدئین داده بود همون خوبش میکرد اما یادم نمیاد ماه چندم بودم با دکترت صحبت کن سرخود دارو استفاده نکنی

معمولا اونایی که پسر دارن سردرد دارن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ویارم زیاد بود کاری جز تحمل کردن و سرم زدن نمیکردم اما دلیلش سردرد نبود سردردم داشتم فکر کنم دکترم ا ...

میگن سرم زدن زیاد اسیب میرسونه راستع؟

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
میگن سرم زدن زیاد اسیب میرسونه راستع؟

چه آسیبی ؟

فکر نکنم من یکیو میشناسم که سربچه دوم تا پایان ۹ ماه سرم میزد بچه وقتی به دنیا اومد ماشاالله شبیه بچه ۶ ماهه نگاه می‌کرد انقدر نگاهش دقیق بوده که الانم که بزرگ شده همه میگن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید