2777
2789

سریه جریانی قرارشدماطلاهتمونوبفروشیم هم خواهرشوهرهم من اوناازروسندخونه ماوام بردارن ومابریم جای بزرگترمادرشوهرم تافهمیدمن قراره طلابدم چیزی گیرم بیاداومدخونم دعواوجنجال که پسرموعاق میکنم خونه به نام زنش کنه انتظارداش مفتی همه روبدم نصف بیشترش پدرم گرفته بودخلاصه اون خونه جدیدنتونستیم بریم وپول طلاهامونمیدادم جورنمیشدبعدهمزمان خواهرشوهرم طلاهاشودادنصف زمین روبه نامش کردن قراربراین کردن که چون طلاداده نصف زمین به نامش بشه که همون کارو برامن خون بپاکردمادرشوهرم الان فهمیدم تمام اون پولی که بابت زمین داده همه روبازجداطلاهم گرفته اینوکه فهمیدم اتیش گرفتم به شوهرم گفتم گفت به توربطی ندارع تاقیامت بسوزحسودی هم نکن؟؟این حسودی همون کاربرادخترخودشون عیب نبودبرامن عیب بود؟منی که توزندگی کلی قناعت کردم شوهرم گفت تولیاقتشونداری 😞😞😞خیلی دلم شکست حتی جفتمون ماشین به اسممون دراومداول مال اون دراومدشوهرم گفت امتیازبرااون بوده پس حق خواهرمه به نامش باشه بعداسم منکه دراومدگفت مگه چیه یه امتیازمال توبوده کلی باشوهرم بحث کردم همیشه میگه مادرم فلان وبیسان یه ادم عوضی نجسی که فقط همه چیزبایدنه به اسم عروس باشه نه دامادفقط دختروپسرش والاخون به پامیکنه اینقدخودشومیزنه جیغ ودادکه همه حتی دومادوپسرش بایدمطیعش باشن😞😞حالامن هنوماشینونفروختم ولی قراره بفروشه نمیزارم اینکاروبکنه میخوام حقموازین ادمابگیرم چون خیلی توزندگیم اون زنیکه سلیطه دخالت میکنه حتی نمیزاره دومادش ماشینشوعوض کنه مباداازنام دخترش دربیاد😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.