2777
2789
عنوان

رابطه به هم خورده !!!!

114 بازدید | 6 پست

سلام به همگی

من تو دانشگاه با یه اقاپسری آشنا شدم که تقریبا یه سال باهم بودیم

ولی خب گفتیم ترمای آخر اگه بشه باهم ازدواج کنیم چون الان زوده و دستمون خالی

ایشون بحث مهاجرت رو پیش میکشیدن و میگفتن بعد اتمام درس میخوان برن چون اینجا نمیتونن مشغول به کار شن!!!

و از یه جایی به بعد متوجه شدیم اهدافمون باهم نمیخوره ولی به شدت ام همو دوست داریم

الان یه ماهه که تموم کردیم ایشون هیچ پیامی به من ندادن ولی از استوری هایی که میذاشتن یا یکی از دوستانشون بهم گفتن برگرد و اون خیلی مشتاقه و من گفتم سخت تر میشه اگه ادامه بدیم و قبول نکردم

ولی الان دارم میمیرم واقعا و خیلی حس بدی هست

به نظرتون گذراس و میره ؟!

همرو دارم با ایشون مقایسه میکنم و تو ذهنم انگاری دارم باهاش زندگی میکنم ولی تو واقعیت میفهمم ممکنه فقط دوست داشتن کافی نباشه

ای کاش زندگی انقدر سخت و منطقی نبود که بخوایم از دلمون دست بکشیم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه نظر میگین حتی نره باهم نمیسازیم؟؟

ببین من آدم مهاجرتی ام . پس میشناسم همچنین آدمایی رو . این آدما به کم قانع نیستن . هر کاری کنی از زندگی ناراضی ان بیشتر شو می‌خوان. اولا تمام تلاششو می‌کنه که بره . اگه بخاطر عشق بهت نره که کلا دهنت سرویسه و در آخر ولت می‌کنه می‌ره . اگه خودش نتونست بره ، بازم تمام تلاششو خواهد کرد دیر تر می‌ره و ولت می‌کنه . اگه در هر صورت نتونه بره افسرده میشه بازم دهنت سرویسه . اگه تو آدم رفتن نباشی ، و بخاطر او بری بازم دهن جفتتون سرویسه . امیدوارم کامل و واضح گفته باشم 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
ببین من آدم مهاجرتی ام . پس میشناسم همچنین آدمایی رو . این آدما به کم قانع نیستن . هر کاری کنی از زن ...

ایشون میگفتن من قصدم برای رفتن همیشگی نیست

برای پول و تحصیل هست

ارشد منظورشون بود

و اینکه من نگران بودم شاید رفتن دیگه برنگشتن

ولی خودشون آدمی نبودن که بتونن تنهایی سر کنن این از اخلاقیاتشون مشخص بود