2777
2789

شایدم حساس شدم نشدم؟🥺😭

بنظرتون روحیه م لطیف نشده؟

یا واقعا درست فک میکنم

چند سال پشت کنکورم ۴_۵بار کنکور دادم (میشه نصیحت نکنید بمون و نمون؟ من خودم از شرایطم بهتر مطلعم)

ولی مثلا میبنم خاله هام از کسی ک رشته خوب اورده با حرص و تعجب گاهی عصبی یاد میکنن میگن ووی فلانی فلان چیزو قبول شده 

فلان شغل داره 

فلان حقوق 

بعد مثلا ب من میگن اخرش شوهر داریه فلان حالا مستقیم نه ها ولی تو حرفاشون میگن

نمیدونم حرفا روزمره س و خاله زنکیه که میزنن یا مثلا پشت هرکی همینو میگن 

مثلا من بخام دوباره کنکور بدم همش استرس دارم 

همش ازشون پنهان کاری میکنمم 

همش نمیزارم بفهمن

برا خوومم مایه رنج وعذاب  شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای خاله زنکی 

ولی داری اشتباه میکنی 

کنکور مث مرداب 

تو هم گیر کردی داخلش 

۵ سال پیش هر کاری شروع کرده بودی 

الان ۵ سال سابقه داشتی کارت پا گرفته بود

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

الان اصولا هیچ کس از موفقیت بقیه خیلی خوشحال نمیشه متاسفانه بذر حسادت تو جامعه زیاد شده ولی خب خاله هاتم درست میگن بهت راهت رو اشتباه انتخاب کردی عزیزم دختر خاله منم پنج سال نشست تا قبول کرداستعدادش رو نداره

یی روحیه م ضعیف شده؟ حق دارم

نمیدونم من خودمم خیلی ادم حساس و ایده ال گراییم و فک میکنم هیشکی نباید بهم بگه بالای چشمت ابرو برا همست خیلی درکت میکنم

ولی بقیه همه میگن تو خیلی حساسی و مسخرس این حساسیتا