2777
2789

دیروز مادرمینا خونمون دعوت بودن حالا شوهرم انتظار داره مادر اونم دعوت کنم خوب؟

مادرش رفته بود زیارت مشهد از من خدافظی نگرفت بعدم واسه تولدم یه زنگ نزد تبریک بگه و اینکه دورهمی داشتن به منم نگفته بود بیا و ...

به نظرتون چیکار کنم خوشم نمیاد اصلا ببینمش دیگه چون حس میکنم حمالیشو میکنم اگه بیاد اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باید میرفتی دیدنش و زیارت قبولی میکردی

من جای مادرشوهرت باشم دعوتمم کنی نمیام

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نه دیگه اون چیزا رو با دعوت قاطی نکن و جلو شوهرتم شمشیر رو از رو نبند ، و دعوت کن

خوب که پی بشه اینقد ذلیلشون باشم که چی بشه اونم بخاطر دل شوهرم ،شوهرم میخواد برام چه غلطی بکنه مگه که همش باید دل اینارو بدست بیارمو خودمو نادیده بگیرم

خوب که پی بشه اینقد ذلیلشون باشم که چی بشه اونم بخاطر دل شوهرم ،شوهرم میخواد برام چه غلطی بکنه مگه ک ...

مگه چقدر شده که دورهمی باشه اما شما رو نگفتن (شما و شوهرت باهم نبودید‌؟)گ موقع تولداشون شمام تبریک نگو ، گله کوچیک رو پیش شوهرت بکن .حسن نیت خودتون رو به شوهرتون نشون بدید به نظرم

اگه شعور داشت زنگ میزد یه خدافظی میکرد قبلش یا یه خبر میداد

خیلی پیش اومده مسافرت اینجوری

ما خودمون هم داشتیم تو نزدیکان؛ تو کلا دنبال یه بهونه بودی از طرفش انگار

وگرنه باید هم دیدنش میرفتی هم وقتی مشهد بود یه زنگ میزدی بهش... با این رفتارها هم شوهرتو پر میکنن بر علیه ات هم الان ببین پشتت چقدر صفحه گذاشتن فامیلاش که عروسش نیوده دیدنش....

من نه شما رو میشناسم نه مادرشوهرتو...

میگم یعنی نتیجه ش این میشه! سیاست داشته باش در روابط خانوادگی..

اگه رفته بودی دیدنش همیشه زبونت برا شوهرت سه متر دراز بود که اون یه زنگ به من نزد ولی من رفتم دیدمش!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی پیش اومده مسافرت اینجوری ما خودمون هم داشتیم تو نزدیکان؛ تو کلا دنبال یه بهونه بودی از طرفش ان ...

اخه اون دنبال تلافی بود ما یبار رفتیم مشهد اونم یهویی شد و اصلا بلد نبود که باید زنگ میزدمو خدافظی میکردم تازه بعدش شوهرم گفت مادرم نفهمه چون دلخور میشه که به اون نگفتیم ولی بعد که فهمید کلی تیکه بارم کردو میگفت معمولا وقتی کسی میره زیارت قبلش یه خدافظی میگیره ولی خودش که رفت گورشو کم کنه از من خدافظی نگرفت این یعنی چی؟ یعنی تو فاز تلافیه عقده ابیه بدبخت

اخه اون دنبال تلافی بود ما یبار رفتیم مشهد اونم یهویی شد و اصلا بلد نبود که باید زنگ میزدمو خدافظی م ...

خب عزیزم خودت اول همینکارو کردی ببین اون چقدر ناراحت شده تازه اون بزرگتره و پدر و مادرن باید اطلاع میدادید میرید مسافرت

معلومه دیگه چیزی که عوض داره گله نداره