2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهریه ثابت هست و متغیر،ثابت برای دانشگاه ما ۵۰۰وخورده ای میگیره،متغیربستگی به انتخاب واحدات داره الان ترم قبل من ۱۷واحدبرداشتم امیلیون و خورده ای شدولی حالا۲۴تابرداشتم ۲میلیون ۶۰۰ تقریبا شد،بستگی به درس تون وواحدش داره

شهریه ثابت هست و متغیر،ثابت برای دانشگاه ما ۵۰۰وخورده ای میگیره،متغیربستگی به انتخاب واحدات داره الا ...

شما بر اساس سوابق تحصیلی ثبتنام کرده بودی یا کنکور

من شهریه ثابتم شد پونصد متغیر شد دو و خورده ای جمعا نزدیک سه تومن بیس واحدم برداشته بودم ، روانشناسی

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
کنکور ی بودم ولی دولتی رانزدم شدم براساس سوابق تحصیلی ولی اصلاتفاوتی نداره باکنکوربری یا سوابق

ببخشید میشه در پیام نور رشته علوم انسانی همون معلمی و اینا رو خوند؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

ببخشید میشه در پیام نور رشته علوم انسانی همون معلمی و اینا رو خوند؟

بله الان من زیرمجموعه علوم انسانی ،علوم تربیتی میخونم بعدازتمام شدن درسم میتونم آزمون استخدامی بدم ومعلم رسمی بشم یااینکه غیرانتفاعی تدریس کنم.

نزدیک ترین رشته برای معلمی همان علوم تربیتی هست ولی آزادآموزش ابتدایی راهم داره.

بله الان من زیرمجموعه علوم انسانی ،علوم تربیتی میخونم بعدازتمام شدن درسم میتونم آزمون استخدامی بدم و ...

آهان خیلی ممنون

تراز اینا با کنکور چقدره برا پیام نور؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

آهان خیلی ممنون تراز اینا با کنکور چقدره برا پیام نور؟

ترازلازم نداره ولی معدل تقریبا فکرکنم نبایدکمتراز۱۰یا۱۲ باشه

شمافقط دیپلم داشته باشید،همین حالا که نوبت ثبت نام اش هست برای ورودی بهمن میتونیدبرید ثبت نام کنیداصلاکاری به کنکورتون ندارند