2777
2789
عنوان

چطور اضطرابم رو کنترل کردم؟

5318 بازدید | 20 پست

جونم بگه واسه خانمای قشنگ نی نی سایتی

من شدیدا درگیر اضطراب بودم. و علتش تروماهایی بود که زمان کودکی و نوجوانی تجربه کرده بودم. همیشه نگران بودم. همیشه می ترسیدم اونم از اتفاقات نیفتاده. یه استرس و دلشوره عجیب همیشه همراهم بود. حتی یه دوره دارو مصرف کردم ولی دیدم افاقه نمیکنه. پس رفتم سراغ چی؟

خودمراقبتی!

یعنی چیکارا کردم؟

*هر روز در حد 5 الی 10 دقیقه تنفس عمیق یا مدیتیشن انجام میدم. 

*هر روز در حد یک ربع یا 20 دقیقه احساسات و افکارم رو می نویسم روی برگه. بعدم برگه رو مچاله میکنم و دور میندازم! نوشتن رو فقط برای تخلیه هیجانات انجام میدم.

*هر روز بین 12 الی 15 دقیقه تمرینات یوگا انجام میدم.

*20 دقیقه الی نیم ساعت کتاب می خونم.

*و هر شب قبل خواب اهداف و ویاهام رو تصویرسازی می کنم.

همه این کارا سر جمه روزی ک ساعت از من وقت می گیره. ولی مشکل بزرگ زندگیم رو حل کرده. 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

توروخدا جواب میده ؟؟؟

منم اضطراب نوروتیک دارم ولی میگم این کارا وقت طلف گردنه لابد

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ با کلاس😂😂

ای جانم! شما هم از این کارای باکلاس بکن. حالت رو خوب میکنه.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

خوش بحالت من استرسم درست نمیشه 

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

از امضات متوجه شدم آدمی اهل مطالعه و تفکر هستی 

البته هم عقیده نیستیم ولی چون عقیده ات ساخته تفکر خودته خیلی براش ارزش قائلم❤️

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

توروخدا جواب میده ؟؟؟ منم اضطراب نوروتیک دارم ولی میگم این کارا وقت طلف گردنه لابد

زنگ خطر بییییق!

عزیزم اصلا و ابدا فکر نکن این کارا تلف کردن وقته. من بعد از سالها تراپیست عوض کردن، دکتر رفتن و مطالعه کردن رسیدم به این راه حل ها. الان یک ساله انجام میدم و واقعا صادقانه بهت میگم. من الان یه آدم دیگه ام.

خوش بحالت من استرسم درست نمیشه 

میشه عزیزم . حتما میشه. شما اگه منو تو اون حال سابقم دیده بودی باورت نمیشد که من الان همون آدم سابقم. من روزا اضطراب شدید داشتم. شب قبل خواب به اوج میرسید. شبا دائما در حال کابوس دیدن بودم. تحریک پذیر، عصبی، پرخاشگر ... علت همه اش هم اضطراب بود. 

از امضات متوجه شدم آدمی اهل مطالعه و تفکر هستی  البته هم عقیده نیستیم ولی چون عقیده ات ساخته ت ...

ممنونم خانم خوش صحبت و خوش قلب. می دونی در واقع هیچ اهمیتی نداره که ما هم فکر و هم عقیده هستیم یا نه. همین که اینقدر زیبا منو خطاب میکنی و محترمانه صحبت میکنی یعنی همه چیز سر جاشه.

ممنونم خانم خوش صحبت و خوش قلب. می دونی در واقع هیچ اهمیتی نداره که ما هم فکر و هم عقیده هستیم یا نه ...

و چقدر حضور امثال شما تو نی نی سایت کمه🤗

ناراحت نمیشید اگر زمانی تو تاپیکی تگتون کنم؟

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

و چقدر حضور امثال شما تو نی نی سایت کمه🤗 ناراحت نمیشید اگر زمانی تو تاپیکی تگتون کنم؟

نه عزیزم ناراحت چرا؟ خوشحال میشم اگه مطلبی از نظرت مفید بود منو تگ کنی تا بخونمش و یاد بگیرم.

هر جا هم کمکی از دستم بربیاد و تجربه ای داشته باشم خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

نه عزیزم ناراحت چرا؟ خوشحال میشم اگه مطلبی از نظرت مفید بود منو تگ کنی تا بخونمش و یاد بگیرم. هر جا ...

مممنونم از خوش قلبیت🥰

منم جدیدا استرسم زیاد شده تو حرف زدن با بقیه متوجه میشم حرفای چرت زیاد میزنم .شما چطور بودی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

سلام عزیزم

میشه لطفا به منم کمک کنی؟🥲

من ۲۱ سالمه و دانشجوام و بشدت تحریک پذیر و منفی نگر شدم خیلی وقته.

اینقد عصبی و مضطرب هستم که درد های گردنی و قلبی عصبی گرفتم و بخاطر ش نورتریپتلین مصرف میکنم.

نمیتونم به خودم بگم افسرده ولی کاملا مضطرب هستم،همیشه اتفاقات منفی رو تو ذهنم تسجم میکنم مثلا اینکه بیمار بشم از درس جا بمونم یا عزیزانمو از دست بدم و حتی تا حدی پارانویید هم هستم.

و این افکار شبها به اوج میرسه.

خیلیی ازتون خواهش میکنم توصیه ای یا صحبتی دارین بهم بگین🥲

میتونم بپرسم چه کتابی میخونین؟آیا این کارهایی که گفتین واقعا مثمرثمره؟

منم جدیدا استرسم زیاد شده تو حرف زدن با بقیه متوجه میشم حرفای چرت زیاد میزنم .شما چطور بودی 

خلاصه بخوام براتون بگم اینجوری بودم که مدام دلشوره و نگرانی داشتم. تمرکز نداشتم و نمی تونستم فکرم رو جمع کنم روی کارم یا حرفم (عین شما). تحریک پذیر و عصبی بودم. تو هر بحثی من پرخاشگری می کردم. سریع گریه ام می گرفت. به قول گفتنی اشکم دم مشکم بود. شبا سخت خوابم می برد. در طول روز هم مدام استرس داشتم. شبا هم کابوس می دیدم و خوابم خیلی بی کیفیت بود.