2777
2789

تست بارداری زدم مثبت شد الان رفتم میبینم یک خطش گم شده😐اینم مارو مسخره کرده والا برم آزمایش بدم دو روز از موعدم گذشته مشخص میشه ؟!

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

چندروز صبرکن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی

چقدر استرست بالاست..

فدای سرت..

شوهرت که فرار نکرده..

هر شب تو بغلت.. این سری نشد سری بعد.. مردا که تو ماه های اقدام حالشو میبرن..😅هر کاری میخوان میکنن بدون نگرانی و جلوگیری..اونا از خداشونه 🤪

سر کوبیدن به دیوار چیه..

خشمتو با خوردن یه لیوان اب کم کن

برو بیرون هوای لطیفیه.. نفس عمیق بکش..بگو خدایا هرچی تو بخوای همون خوبه..بسپار به خودش..ردیف میکنه برات..یا این ماه..یا ماه دیگه..یا هرزمان که خودش بهتر میدونه..همین

الهی چقدر استرست بالاست.. فدای سرت.. شوهرت که فرار نکرده.. هر شب تو بغلت.. این سری نشد سری بعد.. ...

نه عزیزدلم من بخاطر اون نیست استرسم من اصلا اقدام نکردم من فقط منتظرم پریود شم من هزار و یک مریضی دارم استرسم بخاطر اینه که یه بچه ۱ ساله دارم من میترسم من کیست داشتم بعد جلوگیری نکردم چون قرص ضد بارداری میخوردم الان این ماه پریود نشدم میخوام از بلاتکلیفی در بیام🤕

بهتره یه هفته ده روز عقب انداخته باشی تا آزمایش دادی مطمئن ج بدن نگن مشکوک به بارداری بازم تکرار کن ...

اهان باشه عزیزم