2777
2789
عنوان

از آشپزخانه خود به خود صدای ظرف اومد مگه میشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 76 پست

چند روز پیش بچه هام خواب بودن همسرمم بیرون بود،من تو آشپزخونه بودم از هال صدای سوت زدن اومد، پسرم خیلی پرقدرت سوت میزنه صداش بلنده. 

دویدم به پسرم بگم سوت نزن بچه خوابه دیدم هیچکس نیست. رفتم تو اتاق پسرم خواب بود😱😱😱 صدارو هم واضح شنیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس نتیجه ظرف چیدن خودته

بد گذوشتی روی هم

لیز خوردن صدا کرده

کار اجنه نیست بلکه کار خودته

اجنه مگه عقلش کمه بیاد اونجا مگه از جونش گذشته

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
نامردا 😂😂😂  دیگه جرئت ندارم برم حتی یه چایی هم بریزم

با شما کاری ندارند خانم,سوره فلق وناس رو بخونید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

هر چیزی یه علت فیزیکی داره ، بدترین حالت اینه موش اومده باشه ، البته من خودم ترجیح میدم سر و صدا کار ...

آخه موش از کجا بیاد 😂😐

آپارتمان مگه موشم داره 

جن کم بود الان باید استرس موش هم بگیرم🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه بار واسه من این اتفاق افتاد

اتاق خواب بودم

هیشکی خونه نبود دیدم صدای قابلمه برنج میاد

رفتم آشپزخونه دیدم هیچی نیس برگشتم اتاق خواب

بازم صدا اومد

رفتم دیدم گربه یه دستش داخل قابلمه داره بهم نگا میکنه🥲😅

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

تا حالا ینی پیش نیومده واست

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
من ترجیح میدم فکر کنم جن داره    

منم همینطور منم همینطور😂😂با جن مشکلی ندارم ولی موش 🤧🤕

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
آخه موش از کجا بیاد 😂😐 آپارتمان مگه موشم داره  جن کم بود الان باید استرس موش هم بگیرم🤣🤣🤣 ...

😂😂

اگه مثل من سه چهار بار مورد تجاوز موشها قرار میگرفتی در اپارتمان بهش فکر میکردی😆😆

جان خودت الان داری دلداری میدی یا اذیت میکنی؟    

مگه مریضم دروغ بگم خانم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است