2777
2789
عنوان

مامانایی که بچهای کوچیکشون خود تحریکی داشتن، بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 26 پست
یه نوع خودارضایی که تو بچها اتفاق میفته. خودشونو میمالن به عروسک، توپ، دسته مبل...

دیگه اون میمونه فک کنم روش چون داره ارضا میشه و تا بزرگ سالی باهاش هست حالا متوجه اش کن جلو جمع نکنه اینکارو

مطمعنی اون بچه خارش و عفونت نداشته؟ ممکنه اولش با این مساله شروع شده باشه و دیگه عادت کرده باشه گاهی ...

آره بابا، دکتر خودش همیشه چک میکنه، حتی متخصص کلیه و مجاری اداری هم بردیم، چند بار آزمایش داده...

از اون نظر سالمه. از بچگی تا الان هیچ وقت عفونت نگرفته.

چون مشکوک به سنگ کلیه بود خیلی آزمایش دادیم، هیچ وقت عفونت نداشت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اون میمونه فک کنم روش چون داره ارضا میشه و تا بزرگ سالی باهاش هست حالا متوجه اش کن جلو جمع نکنه ...

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بفرمایید، در غیر اینصورت مجبور نیستید اینجا هرچیزی به ذهنتون میرسه رو بفرمایید...

اهان

منم دخترم ی بار من حمام بودم دیدم صدای دخترم نمیاد اصلا

اروم از حمام اومدم بیرون دیدم رو تخت دراز کشیده داره اتوی لباس اسباب بازیشو میکشه رم عیبش یکم نگاه کردم ببینم چیکار میکنه دیدم همینجوری هی اتو رو بالا پایین میکنه

اروم رفتم کنارش نشستم گفتم مامان چیکار میکنی گفت بازی میکنم گفتم بازیت چ جوریه چرا اتو رو میکشی ب عیبت گفت حال میده منم بدون دعوا بهش گفتم نه مامان نکن اینکارو کرم میره تو دلت اونوقت کرما تو دلت زیاد میشن و دلت میشه خونشون

دیگه نکرد اینکارو

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..

عزیزم 

شما حتما از یه روانشناس و مشاور کودک استفاده کن که حتما مجرب باشه 

ضرر نخواهی کرد 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
ممنون میشم اگه تجربه ای دارید بفرمایید، در غیر اینصورت مجبور نیستید اینجا هرچیزی به ذهنتون میرسه رو ...

من تجربه خودم رو گفتم عزیزم ناراحت نشید نمیتونم دقیق توضیح بدم چون خوب خودم از بچگی همینجوری بودم و مادرم هرکاری کرد نتونست جلوم بگیره و الان هم با وجود همسر بچه باز این کار رو مواقعی انجام میدم و حس خیلی خوبی داره و دقیقا از همون سن بود باهام

اهان منم دخترم ی بار من حمام بودم دیدم صدای دخترم نمیاد اصلا اروم از حمام اومدم بیرون دیدم رو تخت ...

برا دختر من از خیلی وقت پیش هست... از همون ۱ سالگی تقریبا.

منم بهش میگم که اگه این کارو کنی زخم میشه نمیتونی جیش کنی، دل درد میگیری... ولی وقتی دارو میخوره این حالت کم میشه. اگه دارو قطع کنم خیلی شدیدتر باز انجام میده.

هیچ جوره حواسش پرت نمیشه.

تا الان تحت نظر متخصص اطفال هستش، ولی باید ببرم روانشناس، یا روانپزشک، نمیدونم کدوم....

عزیزم  شما حتما از یه روانشناس و مشاور کودک استفاده کن که حتما مجرب باشه  ضرر نخواهی کرد ...

حتما، به فکرش هستم

نمیدونم باید پیش روانشناس برم یا روانپزشک یا مشاور...

نمیدونم چه فرقی دارن، کدوم تو این حوزه میتونه کمکم کنه؟

حتما، به فکرش هستم نمیدونم باید پیش روانشناس برم یا روانپزشک یا مشاور... نمیدونم چه فرقی دارن، کدو ...

عزیزم اول پیش روانشناس و یا مشاور برید که سعی کنه بدون دخالت دارو موضوع رو حل کنه 

به نظرم قدم های بعدی روانپزشک هست 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...