2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بعضی کارمندا کم نمیگیرن کارمندای بانک ، شرکتای نفت و گاز .. من یه خواستگار داشتم کارمند شهردا ...

من پدرم رئیس بانک بود و قبلش هم کارمند بانک اما حقوق آنچنانی ندارن

من پدرم رئیس بانک بود و قبلش هم کارمند بانک اما حقوق آنچنانی ندارن

مزایا عالی دارن ، دایی من با دیپلم رفت خدمتکار بانک هیچی نداشت، بعد رسید به پشت باجه هرسال وام گرفت خونه خرید ماشین خرید ، سر سال عیدی   کارانه و پاداش و انواع هدایا و ... خلاصه الان همه چی داره

من اگه بچه کوچیک نداشتم میرفتم دوره عکاسی ، الان واسه هر مناسبتی مراسم میگیرن کلیپ میسازن تجملات زیا ...

اما یکی بود بهم میگفت تمام پولدار ها سرمایه گذاری میکنن 

همیشه تو حوزه های مختلف سرمایه گذاری میکنن و یه شغلی هم دارن ثابت 

مزایا عالی دارن ، دایی من با دیپلم رفت خدمتکار بانک هیچی نداشت، بعد رسید به پشت باجه هرسال وام گرفت ...

مزایا آره داره ولی چیزی خاستی از نظر درآمد نداره

اما یکی بود بهم میگفت تمام پولدار ها سرمایه گذاری میکنن  همیشه تو حوزه های مختلف سرمایه گذاری ...

آخه اون واسه کسی هست که سرمایه داره ، کسی که میخاد شروع کنه سرمایه از کجا بیاره

آره وقتی رسیدی به درآمد حتما باید این کارو بکنی

مزایا آره داره ولی چیزی خاستی از نظر درآمد نداره

حقوق رو میگیرن که خونه بخرن ، وقتی بانک وام کم بهره عالی میده راحت خونه میخری بعد ده سال ده برابر گرون میشه ، این از حقوق کمتره؟ چندسال باید کار کنی تا بتونی همچین خونه ای بخری 

آخه اون واسه کسی هست که سرمایه داره ، کسی که میخاد شروع کنه سرمایه از کجا بیاره آره وقتی رسیدی به د ...

سرمایه گذاری هم بلدی میخاد که اونم بلد نیستیم 

آره سرمایه میخاد که اون دیگع باید از طریق شغلت 

خدم به معامله گری علاقه دارم معامله هایی که با کشور یا شهر های دیگع میکنن

اتفاقا بعضی کارمندا کم نمیگیرن کارمندای بانک ، شرکتای نفت و گاز .. من یه خواستگار داشتم کارمند شهردا ...

کارمندهای رده بالا وضعشون خوب میشه ولی پولدار نمیشن مگر اینکه زن و شوهر با هم تو ارگان های خوب باشن الان دختر خاله ام و همسرش هر دو بانکن وضعشون از خوب بهتره 

برادرمن شرکت نفتی هست وضعش خوبه ولی عالی نیست البته اگر خانومش هم مثلا کارمند بود وضعشون عالی می‌شد 

کارمند شهرداری باید شهرداری رده بالا باشه تا حقوقشون خوب باشه