2777
2789
عنوان

گلایه شوهرم ازم

834 بازدید | 39 پست

من بچه دو ساله دارم خیلی شلوغ و لجباز بعد واقعا نمیرسم هر روز خونم برقه برق بزنه شوهرم میگه وظیفته هر روز خونه میام  دسته گل باشه خونه خودش حتی بعد از اینکه جلوی تیوی ناهار میخوره حتی یه دونه بشقاب خودشو برنمیداره بذاره تو سینک میگه قبل اینکه من میام چاییت باید اماده باشه صد بار منت پولی که بهم میده رو میزنه صد بار منت کارایی که برام میکنه سرکار رفتنشو سرم میزنه میگه توی جمع خانوادگی حتما ازم تعریف باید کنی 😑منو باید بالا ببری خب چه لزومی داره این کار؟ به دیگرون چه ربطی داره رندگی من اخه. خیلی از چشمم افتاده واقعا دیگه حس میکنم نمیتونم تحملش کنم دیروز قهر کرده بود چرا اول استوری تبریک به پدرت گذاشتی بعد به من گذاشتی و اینکه چرا ساعت ۱۲ شب که شد روز پدر استوری نکردی فردا عصر کردی عجب روز پدری برام ساختی روزت مبارک هی میگفت هی میگفت یا اون سری پسرم تا شوهرم از در اومد تو گفت بابابزرگ یعنی بابای من بیاد زد زیر گریه شوهرم قهر کرد رفت نیم ساعت تو راه پله موند به بچه دوساله گفت من میرم دیگه نمیام بذار پدر بزرگت بیاد دیگه نمیاد گفت برم بذا گریه کنه قدر بدونه بیام 😞۲۹ سالشه 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقلی بیست و نه ماهه هست 

بعد اینکه حالش یکم عصبی نیست به خودش میاد با حالت درد دل بهش میگم که این کارا از تو بعیده تو مردی تو یه پدری یعنی چی چرا استوری دیر گذاشتی میگه تو داری تحقیرم میکنی میگی من نفهمم 😑

خدایاشکرت

خب انگار شما دوتا بچه داری باید دو تاشونو بزرگ کنی .

منم اوایل زندگیم شوهرم می گفت باید همه جارو برقی بندازی بعضی وقتا به عمد تمیز نمی کردم تا عادتش دادم متوقع نباشه.بهش هم گفتم تو دین اسلام زن وظیفه تمیز کاری و آشپزی و کارهای خونه نداره اگه انجام میدم دارم لطف می کنم .

الان خودش هم کمک می کنه .تو تمیزکاری.حتی آشپزی هم می کنه .

جلوی جمع همیشه از کارهای خوبش تعریف می کنم تا تشویق بشه.