خیلی مهمه وقت بزارین بخونید حتما من شوک آنافیلاکسی دارم چندین بار قابل پیشگیری هم نیست چون یهو میشه مثلا ی دارو رویکماه پیش خوردم بعد دو هفته بعدش دستم روغن سیاه دونه ب گردن شوهرم زدم دستمو چرب کردم باهاش قرص و گذاشتم کف دستم و خوردم تموم ولی چون با علائمش آشنا هستم بدون ثانیه ای وقت تلف کردن میرم بیمارستان خیلی شده با دکلره کره بادوم زمینی دستکش لاتکس حتی گندم این شوک بوجود میاد یا حتی داروهای گیاهی یا هر چیزی فقط میخوام بگم اگه حساسیت شدید ولی بیشتر از حد علائم عادی بود مثل تپش قلب خارش چشم و گوش سوزش عجیب لب استرس و لرزش بدن حالت تهوع و در ادامه تمام عروق شروع ب تورم میکنه پوست بدن قرمز و ورم میکنه چشمها همینطور بعد از شدت ورم عروق خفگی ایجاد میشه و فقط زیر یک ساعت وقت دارین خودتونو نجات بدین وقتی بدونین تجویز تو خونه نمیکنید و وقت و از دست نمیدین و حتی با شناختنش باعث نجات جون خودتون و اطرافیانتان میشید خیلی جدی هست تو گوگل سرچ کنید شوک آنافیلاکسی بیشتر آشنا میشید و منی ک چندین بار گرفتم ب همون اندازه ساعت طلایی نجاتم کم و کمتر شده الان برای من یکربع هست من دارو دارم دکتر داده چون نمیدونم حتی دوباره کی میگیره منو فقط مال من با دارو هست کلا دارو رو گذاشتم کنار آمپول میتونم بزنم اونم با دگزمتازون ولی برای کسی ک نمیدونه این چیه و بار اول هست زمان یکساعت هست پس تجویز خونگی و بزارین کنار اگه ضد حساسیت دارین بخورین ولی بازم فقط دکتر برسونید خیلی پیش اومده ک باعث فوت شده چون نمیدونستم چیه