2777
2789
عنوان

بارداری و شاغل بودن...

506 بازدید | 8 پست

دوستان عزیز سلام.

چند روزه دلشوره دارم. 

خواهش میکنم‌ اگر‌تجربه دارین کمکم کنید.

کسی هست که با وجود طول سرویکس کوتاه سر کار هم رفته باشه؟

شرایطم به این صورته که:

توی سونو ان تی طول سرویکسم ۴۵ بوده، بعد شده ۳۸، بعد ۳۳ و الانم که

هفته ۲۲ بارداری هستم طول سرویکس شده ۲۷

گفتن برای سرکلاژ دیره، برام‌ پساری گذاشتن و گفتن از جام‌ تکون نخورم...

نیاز دارم‌ حتی شده روزی ۲ ۳ ساعت برم سر کار.

مسئولیت دارم و باید پاسخگو باشم.

لطفا اگر تجربه دارین برام بنویسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم فقط استراحت کن در حد دسشویی بلند شو همین ...من متاسفانه تو هفت ماه هم استرس داشتم هم اینکه اونجور ک باید استراحت نکردم کیسه آبم پاره شد و .....هرکس تا آخر استراحت داشته مشکلی براش پیش نیومده ،

از نظر عفونت حتی اگه دکترت هم بررسی نکرد خودت اسرار ب چکاپ داشته باش هر دو سه هفته یکبار...

من الان ک تحقیق کردم دکترم زیاد کوتاهی کرده ،باید ایزوپرین میخوردم ک نداده بود یا تو ماه آخر داروهامو کم کرد که نباید این کار رو میکرد ،چکاپ واسه بررسی عفونت نشدم بهم گفت لازم نیست زیاد استراحت کنی منم فریب خوردم نباید ب حرفش گوش میکردم ...ان شالله ک نی نی صحیح و سالم بدنیا بیاد،سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی عزیزم...برا منم دعا کن جای بچم سبز شه 🙏🙏🙏

سلام عزیزم فقط استراحت کن در حد دسشویی بلند شو همین ...من متاسفانه تو هفت ماه هم استرس داشتم هم اینک ...

در ضمن 27هفته آمپول بتا رو با مشورت دکترت بزن  ...ان شالله که مشکلی پیش نمیاد جهت احتیاط 

سلام عزیزم فقط استراحت کن در حد دسشویی بلند شو همین ...من متاسفانه تو هفت ماه هم استرس داشتم هم اینک ...

عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت.

خیلی سخته از دست دادن بچه توی ۷ ماهگی...

خدا به دلت صبر و ارامش بده و به زودی یه نی نی دیگه بیاد توی دلت.

تو‌ هم‌ من رو دعا کن که به پایان برسونم‌ این دوران رو...

سلام خوبی عزیزم. زایمان کردی بسلامتی

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

سلام عزیزم بله سلامت باشی.خودت چطوری

سلام... مبارک باشه قدم نورسیده... شرمنده وزنتون 95 بود ivf انجام دادین؟؟ تا آخر بارداری چقدر اضافه کردین... بارداری تون راحت بود؟؟ منم وزنم زیاده خیلی منو ترسوندن گفتن منفی میشه ivf? 😭