هیچی نبینش بهش فکر نکن نه برو پیویش پروفایلش کلا هیچی به مرور زمان یادت میره و شاید ازش متنفر هم بشی باز هم من تجربه ای از عشق و عاشقی نداشتم درست نمیدونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با گذر زمان فقط درد عشق به عادت تبدیل میشه، هیچ وقت فراموش نمیشه😊
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
عزیزم زندگی همینه، زندگی کلا مجموعه ای از عادت هاست
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
فراموشی درکار نیست فقط یکم زمان میبره تا کنار بیای با نبودش ولی بازم ممکنه با یه خاطره یادت بیفته که به هر حال به شدت قبل دلتنگ نمیشی خودمم تو همین حالم