2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یکم خشن دوس داری 

فیلم تماس هم خوبه 

سرگرم کننده س

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
درحال پخش بعد اصلا  به سلیقم نخورد ..مثلا سامدالری دوس داشتم  )اینایی ک درحال پخشن((با شوه ...

از قدیمیا کدومارو دیدی،بگو غیر از اونا بگم بهت

مثلا موش خیلی عالیه

گل شیطان هم عالیه

اینا جنایی و جذابن واقعا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
هیلر شکارچی شهر از بخت بد عاشقت شدم زیبای حقیقی گل اهریمنی تو که از ستاره ها اومدی

واقعتش همشو دیدم ....فیلمهای لی مین هوو کامل ؛فیلمهای چا اون وو کامل دیدم بجز یک روز خوب برای سگ بودن ک اصلا دوسش نداشتم...بقیه هم دیدم🫠

از قدیمیا کدومارو دیدی،بگو غیر از اونا بگم بهت مثلا موش خیلی عالیه گل شیطان هم عالیه اینا جنایی و ...

هوعههه خیلی دیدم از  ۸ سالگی تا الان😂 وارثان .شکارچی شهر .سلیقه شخصی ..دبلیو..زیبای حقیقی.و...زیاد اسما را یادم نمیادد

از قدیمیا کدومارو دیدی،بگو غیر از اونا بگم بهت مثلا موش خیلی عالیه گل شیطان هم عالیه اینا جنایی و ...

مثلا همین شخصیت پروفت فیلماشو دوس دارم  باشوهرم ازدواج کن.منشی کیم و..