2777
2789

کلی ترک پوستی دارم چون چاقق میشدم لاغر میکردم باز چاق میشدم لاغر 

خلاصه الان نمی دونم چی استفاده کنم خوب باشع؟

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

اگه راستشو بخوای واقعا هیچی من خودم از روزی که فهمیدم باردارم کلی پول کرمو روغن دادم زدم هروز چندبار تازه گفتن سبزیجاتو اب تاثیر داره روزی ۲ بطری اب میخوردم سبزیجاتم که نگم اطرافیانم که میگن شکمت زیاد بزرگ نشده ولی دقیقا ۳۰ هفته که رد شد شدم کلا ترک😮‍💨فقط ژنتیک مهمه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
اگه راستشو بخوای واقعا هیچی من خودم از روزی که فهمیدم باردارم کلی پول کرمو روغن دادم زدم هروز چندبار ...

ارع فک کنم🥲من همینجوریشم کل کمر و شکمم ترکع

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع فک کنم🥲من همینجوریشم کل کمر و شکمم ترکع

من با اینکه زیاد چاقو لاغر شدم ولی اصلا ترک نداشتم جز یزره قسمت رونم و سینه ام که واسه بلوغ بود ولی الان شکمم شده کلا ترک🥲بعد زایمان میخوام برم کربوکسی تراپی میگن تا قرمزه جواب میده

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من با اینکه زیاد چاقو لاغر شدم ولی اصلا ترک نداشتم جز یزره قسمت رونم و سینه ام که واسه بلوغ بود ولی ...

من تو بلوغم کل کمرم خط خطی انگار با قمه تیکه تیکه شده بودم 😕😑افتاد خیلی ناراحت بودم تا اینکه فهمیدم دختر عمم مثل من شده میگفتن بخاطر رشد قدعع 🥲😂

هردومون۱۷۲ قدمونع

روغن نارگیل و زیتون بزن کمتر میشن  منم تو ماه اخر از 37هفته ترک افتاد رو شکمم

اها مرسی

روغن نارگیل (برند هندی پاراشوت) بگیر، گرمش کن بعد باهاش شکمت رو ماساژ بده ، و مداومت به خرج بده حتی بعد اینکه فارغ شدی هم ادامه اش بده خیلی خوبه

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا