2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اینم موضوع مهمی هست

درصورتی که شوهر  دیگه زنشو دوس نداشته باشه و بی محلی کنه زن باید طلاق بگیره در صورت اعتیاد شدید در صورت روانی بودن مرد ..خیانت هم خیلی بده ولی بعضی مردا سرشون به سنگ میخوره و دست میکشن ازین کار ولی بعضی مردا تو ذاتشونه بنظرم اگه هر زنی خیانت تو ذات شوهرش باشه و دست ازین کار نکشه بهتره طلاق بگیره کلا خیلی فاکتورهای زیادی هست

خیانت 

عدم کفایت مالی طولانی مدت

کتک

اعتیاد برای بار دوم

عدم حفظ اعتماد و احترام 

علاقه ام بهشون تمام بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا ؟شوهرتون چه مشکلی داشت؟

ب زور از خونه بیرونم میکرد وسایلم بیرون مینداخت 

همیشه میگف بی صاحاب 

هیچوقت خونه نبود یک ظهر تا ۴صبح نزدیک اذان میومد 

پول نمیداد 

فقط در حد بخور نمیر 

کتک شدید 

فحاشی و تهمت 

بیش از حد بچه ننه در حدی ک امشب فهمیدم خرج خانوادشم میداده در حالی ک پدرش کلی پول در میاره 

الان ما دعوا کنیم زرتی میزنگه پدرش میگ اینو کتک بزنیم بفرسیم بره 

در حالی ک اینو من ادم کردم با من ماشین دار زمین دار شد وگرنه ی گذا گشنه عوضی بود تو لباس ی ادم خوب ک تا منو بچه دار کنه پشت سر هم تا اون موقع عالی بود بعد بچه دومم شروع کرد

ب زور از خونه بیرونم میکرد وسایلم بیرون مینداخت  همیشه میگف بی صاحاب  هیچوقت خونه نبود ی ...

عزیزم رفتم تاپیکاتو خوندم و بشدت ناراحت شدم عزیزم ببخش این حرفو میزنم ولی احساس کردم دوست نداره چون بعضیا معتادم هستن ولی با زنشون این کارو نمیکنن

عزیزم رفتم تاپیکاتو خوندم و بشدت ناراحت شدم عزیزم ببخش این حرفو میزنم ولی احساس کردم دوست نداره چون ...

معلومه ک نداره کاری کرد ک دوتا بچه بدنیا بیارم ک پامو ببنده بشینه پول مفت پدرم رو بخوره نه نمیزارم ب خدا سپردمش خودش و خانوادش 

وگرنه هرچی زیاده معتاد مفنگی ک زناشونو تاج سر کردن فقط بخت سیاه منه ک خانواده شوهرم و شوهرم همگی واس مفت خوری اومدن