2777
2789

چه رشته ای؟ من انسانی بودم فلسفه سخت شایدم چون علاقه نداشتم نمیدونم ولی تامیتانی ماله سالای قبل مثلا از 97یا98تا 1401بخون همشو همشو کتابم کلی بخون شاید تغیرر کرده باشع عربی و فلسفه برامون سخت بود تاریخ و زبان و ریاضی راحت بودم

نسبت به نهایی سال های قبل خیلی سخت تر بود ولی بازم در کل قابل حل و منطقی بود سوالات برای اینکه برات آسون باشه باشه سوال سخت زیاد و تست زیاد حل کنی و روی تمرینات کتاب درسی و متن کتاب به شدت مسلط باشی تضمینی بالای ۱۹ میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم خوبیییی؟؟؟؟!   خیلی پیگیرت بودم امیدوارم که موفق باشی میشه بگی الان کجا ها رو دا ...

پیگیر من ؟ 😅 من نمیشناسمتون آخه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
بله پیگیر شما. قبلاً توی ی تاپیک دیدمتون و تاپیک هاتون نگاه کردم همش دوست داشتم مثل شما درسخون   ...

عزیزم 😅😅😅 دهمی هستی؟

تجربی ؟ 

چیکار میکنی چجوری درس میخونی؟

ببخشید عزیزم آن نبودم  آره دهمم  با برنامه مشاور مدرسه میخونم و ترازو ۵ هزاره!

عه 

من مشاور اینا نرفتم تا حالا

ترازت چندہ؟ مشاور بدرد نمیخورہ مدرسہ ما ھم ک کلا ھیچی ندارہ بیشتر گیجم میکنہ

۶۸۰۰_۶۹۰۰ گاهی ام هفت هزار