2777
2789

ببخشید میتونم در مورد علائم تشنج همسرتون بپرسم؟

یکی از اقوام ما چند وقتیه تو خواب دچار تشنج میشه

ام آر آی و نوار مغز و اسکن سالم بوده همه

ولی بعضی وقتا شبها تو خواب دچار تشنج میشه

دکتر گفته از استرس و کم خوابی هست داروی آرامبخش داده ولی داروی ضد تشنج نداده

ببخشید میتونم در مورد علائم تشنج همسرتون بپرسم؟ یکی از اقوام ما چند وقتیه تو خواب دچار تشنج میشه ا ...

همسرم دیابت داره برا اثر افت قند و زیاد زدن انسلولیناش تشنج می‌کرده..ولی آخرین تشنجش بر اثر ضایعه ای اطراف مغزش بوده ...نوار مغزش مشکل داره ولی خیلی حاد نیست ام آر ای هم بخاطر داروهای که خورده ضایعش برطرف شده..عرق خیلی زیاد سنگینی چندبرابر وزنش گاز گرفتن زبونش که باعث خونریزی میشه لرزش غیرقابل کنترل و شدید کف بالا آوردن استفراغ و ...

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میتونم در مورد علائم تشنج همسرتون بپرسم؟ یکی از اقوام ما چند وقتیه تو خواب دچار تشنج میشه ا ...

دکترش عوض کنید من همسرم فقط یبار تشنج کرد که ب دلیل افت قند نبود دارو بهش دادن..زمانهایی که بر اثر افت قند بود میگفتن طبیعی نیاز ب دارو ندارم..کلا تشنج باعث میشه خون ب مغزش نرسه ب مرور باعث مشکل میشه سرسری نگیرین خیلی خطرناکه تشنج مغز آدم فلج میشه...الان همسرم بر اثر آخرین  تشنج فراموشی کوتاه مدت گرفته چون ب مغزش فشار وارد شده ۶-۷ماه باید دارو مصرف کنه تا بهبودی کامل پیدا کنه

همسرم دیابت داره برا اثر افت قند و زیاد زدن انسلولیناش تشنج می‌کرده..ولی آخرین تشنجش بر اثر ضایعه ای ...

انشالله که مشکلشون برطرف بشه زودتر

ممنون از توضیحتون

من در مورد این دارو برای بارداری اطلاعی ندارم

فکر کنم بهتر باشه با یه پزشک مشورت کنید.

انشالله که مشکلشون برطرف بشه زودتر ممنون از توضیحتون من در مورد این دارو برای بارداری اطلاعی ندارم ...

ممنونم خدا سلامتی به عزیزانتون بده🙏