2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس با این بیماری کنار نمیاد دیگه مجبوریه خودم پدرم رو ۳ ماه و دو هفته ی پیش از این بیماری از دست دادم غمش تا آخر عمرم با من هست

خدا انشاالله همه ی مریضا رو شفا بده بیمار شما رو هم شفا بده

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔
هیچ کس با این بیماری کنار نمیاد دیگه مجبوریه خودم پدرم رو ۳ ماه و دو هفته ی پیش از این بیماری از دست ...

تسلیت میگم انشالا روحشون در آرامش باشه و غم آخرتون باشه

من واقعا امید دارم که میتونن از پسش بر بیان میتونن شکستش بدن میخوام کلی سال بازم سایشون بالاسرم باشه انشالا 

^•-•^♡
من چی بگم که خودم درگیرشم اونم تو جوونی😔😔یعنی ثانیه ای دیگه از ته دل نمیخندم، شاد نیستم خدا شف ...

ناامید نشین شما میتونین شکستش بدین به خودتون ایمان داشته باشین براتون آرزوی سلامتی میکنمم ایشالا حالتون خوب خوب شه

^•-•^♡

حال مادربزرگتون رو من خوب میفهمم. یعنی تو این مدت درگیریم فهمیدم فقط آدمای مثل خودم حرف دلم رو میفهمن، مابقی میخوان انرژی مثبت بدن ولی اکثر مواقع بیشتر اعصاب مریض رو خورد میکنن( ببخشید رک میگم) فقط مدام طوری رفتار نکنید که اصلا بیماریت چیز خاصی نیست. بزارید خواست گریه کنه یا دردل، حتما انجام بده. اگه می تونید بیرون با ماشین ببرینش تا یکم حال و هواش عوض شه

ناامید نشین شما میتونین شکستش بدین به خودتون ایمان داشته باشین براتون آرزوی سلامتی میکنمم ایشالا حال ...

عزیزم من دو ساله درگیرم. متاسفانه از ابتدا هم پیشرفته بود. درمانم سخت و طاقت فرسا شده