2777
2789
عنوان

چرا دروغ میگید!!!

190 بازدید | 16 پست

شما شهرستانی ها وقتی که به شهرمون سفر میکنید اصلا با حرفایی که تو سایتا میزنید فرق دارید  وقتی خودمم به شهرای دیگه میرم اصلا شبیهه حرفایی که تو اینترنت و نی نی سایت و فلان نیستن . حتی شهر ای خودمون هم بلاگرا شورشو در میارن و فیل تر میکنن . . الکی میگید ۱۷۵ سانتی ولی ۱۶۰ به پایینید . یا میگید نمیزارن هرجور دلمون خواست لباس بپوشیم در حالی که بیشتر شهرستانی دیدم بی حجاب بودن و لباس تنگ . الکی میگید یا راست میگید . من سرمو از گوشی در بیارم میرم بیرون همه جور مسافری میبینم درحالی که اینجا و بلاگرا بر عکسشو میگن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم شهرستانی ام و متل قو زندگی میکنم و اصلا انگار ن انگار اینجا ایرانه واقعااا

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
حالا یه سوال چرا شما تهرانیا شبیه حرفاتون نیستید؟ یجوری سیس میگیرید انگار تهران کاناداس مام از سومال ...

دقیقااا  گفتار و رفتار ۹۹درصدشون‌همینه ادم میمونه چی بگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

من درمورد قد به این نتیجه رسیدم که اکثرا دروغ میگن

چون قد بلندم و مثلا طرف یه سرو گردن از من کوتاه تره بعد میگه قدم فلان قده مثلا ۱۷۰ام ...بعد من که مثلا ۱۷۰باشم فقط نگاه میکنم مث کیانوش تو دوربین....

به این که بلندی خوبه یاکوتاهی کاری ندارم 

برام جالبه که اکثرا دروغ میگن 

فکر نمیکنن که بقیه متوجه میشن!!

قد بلند راست میگن، من دانشگاه که بودم اکثر دخترا قدشون بلند بود، البته پسرا کمتر بلند بودن. 

چرا قدمون دروغ بگیم.170 زیاد هستیم، اما 175-180 که میگن خیلی کمه خیلی کم.

و اینکه بحث حجاب اینا هم، بی حجاب هست درسته، اما هستن کسانی که اجازه لباس پوشیدن شون دست خودشون نیست.

مثلا عمه من خیلی بی حجاب در حالی که عمه دیگم خودش و دخترا شون محدود هستن.

و چرا برا چنین موضوعاتی خودتون اینقدر ناراحت میکنید. براتون مهم نباشه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دقیقااا  گفتار و رفتار ۹۹درصدشون‌همینه ادم میمونه چی بگه    

حالا منطقه ها پایین شهر و مرکز شهرشون از دماغ فیل افتادن ولی بالاشهرشون قشنگ معلومه شعور دارن اینقدر قشنگ رفتار میکردن از مغازه دار گرفته تا مردم تو پارک یه تو به آدم نمیگفتن