2777
2789
عنوان

دارم نابود میشم

69 بازدید | 8 پست

همه چی از اونجا بهم ریخت که بابام جلوی چشمم فوت کرد از اون به بعد درسته همیشه یه نقصی و توی دلم حس میکردم ولی تو خودم نگه میداشتم سال پیش فهمیدم مامانم با یه مرد متاهل صیغه کرده هر چقدر گفتم مامان نکن گفت زندگی خودمه به شما ربطی نداره

همه فامیلا فهمیدن آبروی بابام رفت تو محله دیگه نمیتونم سرمو بالا ببرم

مامانبزرگم(مامان مامانم)تا الان چند بار حالش خراب شده بردنش بیمارستان اونم چرا؟مامانم مرده رو میاره خونه ما یارو میشینه تو خونه ی بابام غذا میخوره با مامانم میخوابه و من دارم روانی میشم

هر موقع اعتراض کردم مامانم نشسته گریه کرده خودشو زده منو هم تهدید میکنه که خودکشی میکنه😐 به خدا فقط به خاطر داداش کوچیکمه هیچییی نمیگم چون میدونم خودمو بکشم نابود میشه

توی ۶ ماه ۱۰۰ بار فشار خون ام بالا رفته پنیک گرفتم قلبم درد میکنه تیروئیدم خیلی بزرگ شده اذیتم میکنه

بابا دلم خیلی برات تنگ شده اگه بودی هیچکس نمیتونست اذیتم کنه

روزت تو آسمون مبارک بابا🖤

🔴اکانت دست دو نفره🔴

یا برو سرکار و مشغول یه کاری شو یا  شوهر کن برو راحت شو یا جدا زندگی کن

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۱۸ سال ام

یکم تحمل کن میری دانشگاه بعدشم سر کار بعدشم خودت زندگی مستقل راه بنداز

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
۱۵ سالمه🙂💔

اخی اگه درست خوبه تجربی بخون که موفق شی ♥️

توی این اوضاع بنظرت میتونم درس بخونم؟🥲

اره عزیزم چرا نتونی بیخیال مامانت شو فکر خودت و داداشت باش هدف داشته باش و بخاطر هدفت صد تو بزار قطعا شدنیه