2777
2789
عنوان

یه حرفی بهت می‌زنم ، سیوش کن!

482 بازدید | 10 پست

هرموقع دیدی دارن اذیتت می‌کنن بخونش و بلافاصله حذفشون کن :

" روابط دوستانه یا عاشقانه‌ی تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش. باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت، خوشحالی و آسون‌تر شدن مسیر زندگیت باشن.

اونا باید باشن تا از زندگیت لذت ببری و حالت خوب باشه کنارشون. نه برعکسش.  چون زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست . هر موقع دیدی روابطت تورو اذیت می‌کنن ، بهت استرس میدن ، از اون آدما دور شو "

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق همیشه اینکارو میکنممم

همیشه!!!!☺️ بابا دمت گرم 👍😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

چقدر این جمله حذفش کن را زیاد می‌شنوم جدیدا و خیلی هم مزخرفه... 

حالا اگه این آدم شوهری باشه که ازش بچه داری چجوری میخوای حذفش کنی😁

یا پدرومادر خواهر برادری که دوسشون داری و بهشون وابستگی عاطفی داری هرچند مایه استرس هستن☹️

مگه همه اطرافیان آدم رفقای دوزاری کوچه و خیابون هستن که حذفشون کن، حذفشون کن 😤

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چقدر این جمله حذفش کن را زیاد می‌شنوم جدیدا و خیلی هم مزخرفه...  حالا اگه این آدم شوهری باشه ک ...

حرف شما کاملا درسته 👍 اما نوشتم روابط عاشقانه و دوستانه ، نه نسبت‌ها رو ، نه پدر و مادر و برادر و خواهر!☺️ من همیشه میگم با میلیاردها تومان پول نمیشه یه خواهر برادر کور و کچل خرید !☺️ بعضی آدما نه خریدنی هستن نه دور انداختنی و نه حذف شدنی! اما بعضی از دوستا و آدما هستن که فقط اعصاب آدمو به هم می‌ریزن اینا رو باید گذاشت و رفت