2777
2789

خرج خونه تمامن با شوهرمه یعنی من خرید نمیرم حتی نون یا خوراکی بچه . لباسم خودش میبره میخره

من رانندگی نمیکنم پس پول بنزین و اینا ندارم 

و کلا بیرون نمیرم که هزینه اسنپ برم 

ارایشگاه در حد اصلاح ابرو وکس یا بند ماهی یبار میرم .

مصرف اینترنتم کمه 

۵۰۰ یارانه خودم 

و ۱ تومن هم ماهی میده  کمه؟

اینم بگم که چرا کم خرجم چون کاملا محدودم کرده  اجازه کلاس و باشگاه ندارم  اجازه اینستاگرام ندارم  اجازه تنهای به دکتررفتن و خرید لباسو اینا ندارم 

و شدیدا مخالف مشاوره هست 

خیلی دلم میخواد برم یه چیزی یاد بگیرم نمیزاره  خستم از زندگی 😔

تا میام دهن باز کنم از حرف زدن پشیمونم میکنه  چند وقته میگم کار در منزل انجام بدم نمیزاره .

همه رو میبینم هرکس یه جوری کسب درامد میکنه 

منی که نزاشتن درس بخونم بیرون از خونه کار کنم  خونه هم اجازه نمیده 

هرکس یه حرفه ای بلده  .جاریام لباس میفروشن  انلاین شاپ دارن  شوهراشون خوبن  شوهر من سنتی قدیمی فکرمیکنه  روشن فکر و امروزی نیس .

دلم میخواد منم به خودم برسم هرچی دلم خواست بخرم  میگم خودت که پول زیاد نمیدی  لاقل خودم انجام بدم میگه نه فقط همینم مونده  میگم مگه دزدی میکنم 

اینو بگم این ماه خرجی یکو پنصد میده  این چندسال اینطور نبوده  یه ماه میداد دو سه ماه نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خودت بهترمیدونی مهمترازخرجی راضی کردن همسرته که لااقل یه بیرون حق داشته باشی بری یااینستاوایناازادت بذاره  من بودم بااین شرایط یکساعتم دوام نمیوردم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی جان بستگی به درآمد همسرت داره  ولی چقدر ناراحت شدم که اینجوری زندانی هستی

دلم گرفته  کسیو ندارم حرف بزنم .

انقد حرفا دارم دلم پر از زندگی .

عصبی و پرخاشگر شدم. میگم بریم مشاوره میگه نه   دلم برای پسرم میسوزه  کاش مادر بهتری داشت..

متقاعدش کن برات طلا بخره مثلا بگو برای عید برام یه انگشتر سبک بگیر

بگو امسال تولدم یه گوشواره بگیر خرد خرد بگیر بعد تبدیل کن به النگو و سرویس همه را هم استفاده کن که شوهرت این فکر تو ذهنش نیاد که داری ازش چیزی به زور میگیری