2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه پسر بهت میگم، حتی اگه کسی توی زندگیش نیومده باشه توقع اینکه باهات بخواد گرم برخورد کنه ر ...

آخه اول خودش اومد گفت روت کراشم ولی هرچی بیشتر بهش محل میدم خودم اذیت میشم

یعنی بهش نگه که روش کراشه؟

وقتی میگه ۴ ساله روش کراشم ۲ ساله مثل قبل صمیمی نیستیم و بعد ۵ ماه میخوام بهش پیام بدم یعنی قبل این دو سال دوست پسرش بوده حالا مقصر کی بوده رابطه یواش یواش سرد شده الان ۵ ماهه کات کردن، ممکنه پسره یا الان رل داشته باشه و اگرم نداشته باشه خیلی سرد برخورد میکنه

اگه بهش نگفتی چجوری میدونه؟ 

میدونه روش کراشم بعد این دیگه خودم نتونستم سمتش برم اذیت میشم ولی اون مثل قبل رفتار میکرد جوری نبود که ناراحتم کنه ولی یه مدت باهم حرف نزدیم بعد از ۵ماه می‌خوام بهش پیام بدم ولی نمی‌دونم کار درستی میکنم یا نه اونم تو این مدت پیام نداد بهم فقط اینستا همو فالو داشتیم

میدونه روش کراشم بعد این دیگه خودم نتونستم سمتش برم اذیت میشم ولی اون مثل قبل رفتار میکرد جوری نبود ...

رابطتون مجازی بود یا حضوری؟

اگه حضوری نبود و بعضی وقتا اتفاقی نمیبینیش پیام نده

کلا از نظر اقایون اینکه دختر پیشنهاد بده یجوریه؟ 

آره بهتره پسر پیشنهاد بده، حتی وقتی یکی رو توی فضای مجازی بلاک میکنید و چند روز بعد از بلاک در میارید اول بزارید پسره پیام بده، اما اگه پیام داد و بدون اینکه جواب بدید دوباره بلاکش کنید پسره سرد میشه