2777
2789

من خیلی گریه کردم 

از همه کمک خواستم که دعام کنن از امام جواد امام رضا امام علی(ع) صاحب الزمان(عج)حضرت زهرا(س)

حتی هگینجا خواستم که دعام کنید 

به بابام و مادرم گفتم دعام کنن خواهراو برادرم دوستام به همه و همه چقد دعا کردم چقدر گریه کردم چقد خواهش کردم و.....

و بلاخره نتیجه داد خدا کمکم کرد... همیشه یار و یاورمه ولی اینجا خیلی محتاجش بودم

میدونم دست صاحب الزمان خیلی تو کار بود و بیشتر آقا دعام کرد

غصه میخوردم خیلیییی....

این تاپیکم زدم یادگاری تا یادم بمونه چه خواسته های کوچیک چه خواسته های بزرگمو که به دست آوردم مدیون کیام

آرمشمو از کیا دارم

باشد تا لایق جبران و خدمت باشم....💝

برای همتون این احساسو آرزو میکنم حس آرامش و نزدیکی...

چقدر برا حال خوبت خوشحالم.انشاله همیشه لبت خندون باشه .برا منم دعا کنید خونمون رو با قیمت مناسب رهن کنن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمم ثمین توروخدا برا منم حمد بخون. یا توحید یا صلوات از ته قلبت دعا کن به هم برسیم اشتی کنیم همه چی درست شده به صلاحن باشه خودش بیاد توروقران. به امام زمان بگو از اون بخوا. حاجت تورو داد بگو حاجت منم بده دارم میمیرم:))))

هر کس به دعا نیاز داره بگه من براتون دعا میکنم انشاء الله که به لطف اهل بیت و خدا مشکلتون حل شه

میشه دعا کنین من بالاخره یه نفر رو پیدا کنم که دوستم داشته باشه و دوستش داشته باشم؟:(و اینکه موفق بشم توی درسام

خدارو شکر  برای حاجت دلم دعا کن 🙏🙏

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

میشه دعا کنین من بالاخره یه نفر رو پیدا کنم که دوستم داشته باشه و دوستش داشته باشم؟:(و اینکه موفق بش ...

چشم همین الان دعات میکنم 

امیدوارم به امید خدا و اهل بیت بهترین ها برات رقم بخوره