چقدر بد،حالم گرفته شد ینی یه زن یه دختر نباید یه مرد تو زندگیش باشه که حامیش باشه متاسفم برا اینجور ...
خیلی سخته بخدا😔💔
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
کلا یه مردایی تو زندگی دیدم که باور کنین حالم از همه ی مردا بالا استثنا (البته به جز پدرم) به هم میخوره .اصلا نمیتونم یه مرد رو تحمل کنم.متنفرم .خیلی ببخشید ولی نظر واقعیم اینه .
خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)
بیشرفی بعضی مردهای متاهل که متاسفانه داره بین همشون فراگیر میشه
شاید قبلا همشون همینجوری بودن ولی لو نمیرفتن و الان به همت فضای مجازی لو رفتن
طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐ خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
تا عمق فاجعه رو فهمیدم وقتی از مردهای محرم زندگیت شانس نداشته باشی میخای یه پسر دیگه شانس برات بیاره ...
فقط ان شاءالله که مشکلم با شوهرم حل شه
دیگه چیزی نمیخوام....