2777
2789
اون که خداس ...اما اینی که گفتیوظیفه اتون

چی شد؟

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتون خونه تگونی نکنید بدید یه خدمتکار بیاد جونتون زا همه مهمتر مندهر سال چهار بار اونطور میکنم

والا به پول نیستا اما همه ی خونه هارو نمیشه داد به یکی تمیز کنه انشاءالله مام بازسازی کنیم درست وحسابی وسایلامونو بچینیم منم میخوام هرماه بگم یکی بیاد تمیزکاری الان اما نمیشه از دست پسرم خونه مسجدشده وسایلا تو کمد دیواری هستن تو کارتونا بعضی وسایلا دم دستیم رو فریزر ویخچال هس خونه داغون خودش کسی بیاد سردرنمیاره که خیلی خونه ها اینجوریه 

حالا به غیر مایه دار شدن و این حرفا خونه تکونی ضرر واسه سلامتی

من دوست دارم چون خرد خرد انجام میدم خسته نمیشم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چطور هم وسواسخه هم خونه تمیز نمیکنه؟پس شروع کنید☹

آخه خیلی سرش شلوغه بعد خودشو قبول نداره فقط بابامو قبول داره..:((((
شما میدونین باچی دیوارا رو پاک کنیم؟سال پیش که من پاک کردم قشنگ تمیز نشد