2777
2789

خانما من واسه امتحان پایان ترم خیلی خونده بودم اونم ۳ واحدی یعنی چشم چپم از شدت بی خوابی قرمز شده بود ورقمم عالی نوشته بودم بعدم با جزوه اش دونه به دونه مقایسه کردم الان دیدم به من ۱۶ داده در حالی که به دوستام که پی خوشگذرونی بودن ۱۹.۵ داده قلبم داره میسوزه تا حالا کمتر از ۱۸ نداشتم فردا که می خوام برم سر وقتش ولی می دونم بی فایده است دیگه انگیزه ندارم واسه امتحانای بعدیم بخونم🥲🥲

دانشجو نیستم ولی شاید لج کرده

اگه رفتین سراغش جوری بهش بگین لجش بیشتر نشه یوقت

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.