2777
2789
عنوان

برفک دهان بچه دو ماهه

253 بازدید | 16 پست

سلام 

پسرم دوماهشه دهانش برفک زده 

جز نیستاتین چیکار کنم خوب بشه؟

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچم هشت ماهشه همین هفته پیش برفک زد دهنش نیستاتین دو روز دادم خوب شد حالا نمی‌دونم باید ادامه مید ...

فردا بخرم بهش بدم 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
نیستاتین نده زهره اون بخاطر شیر خوردن هست طبیعیه به مرپر میره به غذا که بیغته

نه عزیزم یه نوع قارچه و شکل و علائمش فرق داره با شیری که توی دهنش بسته بشه 

در ضمن خارش و سوزش ممکنه داشته باشه و بچه گناه داره 

درمانش همون نیستاتینه دیگه، دقیقا دختر منم تو همین سنا بود که دهنش برفک زد، باگوش پاک کن میزدم روی همون قسمتا، هیچی هم احساس نمی‌کرد که بخواد اذیت شه و گریه کنه اما خیلی رود خوب میکنه، 

بعد از دو بار زدن خوب شد و باید چند بارم بزنی که برنگرده 

درمانش همون نیستاتینه دیگه، دقیقا دختر منم تو همین سنا بود که دهنش برفک زد، باگوش پاک کن میزدم روی ه ...

من هفته پیش دو روز دادم خوب شد الان به نظرتون یه روز دیگه هم بدم؟ من همینطور با قطره چکان می‌ریختم تو لپ و دهنش جواب میداد 

من هفته پیش دو روز دادم خوب شد الان به نظرتون یه روز دیگه هم بدم؟ من همینطور با قطره چکان می‌ریختم ت ...

دیگه چند روز فاصله افتاده که.... من روی بروشورش رو میخوندم نوشته بود بعد از بهبودی هم چند باری استفاده کنید (مدتش رو یادم نیست) اما الان دیگه فک نکنم لازم باشه 

بچه ی شما بزرگتر بودن، دختر من 2 ماهه بود، نمی‌خواستم زیاد وارد معدش بشه، (با اینکه روش نوشته گیاهی و بی ضرر) 

دیگه چند روز فاصله افتاده که.... من روی بروشورش رو میخوندم نوشته بود بعد از بهبودی هم چند باری استفا ...

من کلا پنج بار دادم ان شاالله که رفع شده کامل 

آره کار خوبی کردی توی اون سن داروی گیاهی هم نباید زیاد مصرف شه

نه عزیزم یه نوع قارچه و شکل و علائمش فرق داره با شیری که توی دهنش بسته بشه  در ضمن خارش و سوزش ...

اهان نمیدونستم ممنون عزیزم من به بچه هام ندادم دیدم زهره مزش البته الان بزرگ شدن والان متوجه موضوع شدم ممنون گلم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اهان نمیدونستم ممنون عزیزم من به بچه هام ندادم دیدم زهره مزش البته الان بزرگ شدن والان متوجه موضوع ش ...

من حتی نچشیدم چه مامان دلسوزی اول خودت امتحان کردی 😅👌 خب خداروشکر که خودبه خود رفع شده