2777
2789
عنوان

من حساسم یا واقعا چیزی هس؟🥺

667 بازدید | 43 پست

نمیدونم آخه

ی دختریو فالو کرده زیر پستش کامنت گذاشته اینهمه جا رفتی تو چمن عکس گرفتی؟ 

شاید ی خورده حساسم نمیدونم ‌.

یا بعضی وقتا میبینم ی فیلمی با محتوایی ک اصلا خوشم نمیاد لایک کرده، 🥺🥺

میگذره(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باهاش تو رابطه هستی میتونی بهش بگی که خوشت نمیاد زیر پست دخترای غریبه کامنت بزاری

ولی اگه باهاش تو رابطه نیستی و نسبتی باهاش نداره صریح بهت میگم که به تو ربطی نداره و نباید توی زندگی شخصیش دخالت کنی

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید

سخت نگیر حساس میشه و پنهانی انجام میده .تازه من خودم به شوهرم میگم بده منم نگاه کنم .وای زنه چ اندام خوبی داره .ولی این فیلم جذابه و... شوهرم از سرش افتاد و دیگه اصلا تو فضای مجازی نیست

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
اگه باهاش تو رابطه هستی میتونی بهش بگی که خوشت نمیاد زیر پست دخترای غریبه کامنت بزاری ولی اگه باهاش ...

اره تو رابطه هستیم و واسم مهمه  چون دوسش دارم وگرنه غیر از این عمرا برام مهم میبود 

اگ بهش بگم  احساس نمیکنه محدوده و من پیله ام؟

میگذره(:
اگه باهاش تو رابطه هستی میتونی بهش بگی که خوشت نمیاد زیر پست دخترای غریبه کامنت بزاری ولی اگه باهاش ...

موافقم 

ولی گفتنش یه جوریه 

انگار غرور خودتو میشکنی , و نشون میدی خیلی کشته مردشی

مثلا شما که مردی اگه پارتنرت واسه یه مرد دیگه کامنت بذاره 

و ازش تعریف کنه 

شما چه طوری میگین ؟

اها اونو میدونستم  گفتم شاید یه راه اسون تری باشه

نه دیگه ولی خب اگه یادت باشه چند سال پیش قسمت لایک و فالو ها مشخص میشد که فالووینگات واسه کی لایک و کامنت گذاشتن یا کیو فالو کردن😂

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.