2777
2789
عنوان

خانما تو خونه چی لباس میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 26 پست
لباس خونه مال خونس بیرونم جدا آرایشم اکثرا وقتی شوهرم میخواد بیاد میکنم مسواکم میزنم لباس خونمم یک ر ...

منم لباس بیرونم فقط عوض میشه تو خونه معمولا یبار کلا عوض میکنم دوباره دو روز بعد یبار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره موافقم من میخاستم توجه همسرمو جلب کنم ولی هیچکاری فایده نداشته من لختم بگردم هیچ توجه ای نداره ک ...

اینکه همسرت بهت توجه نمیکنه به خاطر لباس و ظاهرت نیست که

باید رو چیزای دیگه کار کنی

دقت کردی یه مردای جذابی هستن که میرن دخترای معمولی و بی ریخت رو انتخاب میکنن

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش
اینکه همسرت بهت توجه نمیکنه به خاطر لباس و ظاهرت نیست که باید رو چیزای دیگه کار کنی دقت کردی یه مر ...

آره من قیافه خوبی دارم از قیافمم راضی بود ولی حس میکنم کلا با یکی دارم زندگی میکنم ب کل عوض شده

مامانم و خواهرام با مناسبت و بی مناسبت کادو میدن بهم هم پول میدن ولی کلی قسط داریم

اشکال نداره ایشالا این روزا هم میگذره-ببین عموی من از زیر صفر شروع کرد با زنش یعنی حتی گاخی غذا هم نداشتن بخورن انقدر وضعشون بد بود عموم از ضعیفی تا ۷ سال بچه دار نمیشدن-کلا با خانواده دعوا کردنو جداشدن واسه همین اینجور بودن-ولی گذشت-بعد چند سال یه خونه زیر زمین طور خریدن قدیمی و نمور کم کم بالا کشیدن خودشونو الان زنش دکترا داره خودشم ساختمون سازه 

چیا میپوشی میشه عکسشو بذاری ببینم

عزیزم ، بگم عکس ندارم باور میکنی؟؟😅

پاییز : بافت های سبک و مدل شون هم برگرفته از استایل کره ای

زمستون : بافت های سنگین تر ، لباس های مخمل با رنگ های گرم

بهار : لباسام سبک تر ، گل گلی ، با رنگ های روشن 

تابستون هم تیشرت و شلوار های نخی 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا