شما نه تو زندگی من هستین ن خبر دارین من چرا و ب چ دلیل اینکار میکنم من احمق ب شما گفتم خواهرانه کمکم کنید این آزمایش تمومشه دیگ دنبالش نمیرم ولی اومدین شدین کاسه داغ تر اش هنگ معتادی بهم زدین دل شکستن هنر نیس اگ کمکم میکردین وجدان خودتون راحت تر بود ولی با این چرت پرتا فقط استرس نگرانی و اشک منو بیشتر کردین نفرین نمیکنم چون اهلش نیستم ولی خدا میبینه خوبم میبینه مرسی
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵