2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی نامرده

945 بازدید | 47 پست

خیلی خیلی خیلی ....

منت همه چیز میزاره سرم 

بچه ها من خودم از اول زندگی خونه داشتم یعنی بابام بهم خونه داده بود هی بهم میگه خونه فلانه اینجوریه اینجوریه بهم میگه تو بی عرضه ای که بهت خونه خوب ندادن 

قلبم درد می‌کنه از اینهمه فشار عصبی بگید من دیگه چیکار کنم فقط بگید چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو بی عرضه بودی اومدی توی خوته ی بابای من عرضه داری برو خونه بزرگتر و قشنگتر بخر زووور داره

میگم بهش ولی اون نمی‌فهمه درک نداره از گریه  حالت تهوع گرفتم آخه من دیگه چیکار کنم ؟  فقط بابام اینارو حرف میگه 😭

بگو اره راست میگی خونه خوبی نیست تو که باعرضه ای یه خونه بگیر از بابات  بریم بینبشینیم توش تا منم از تو یاد بگیرم

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
بندازش بیرون بگو خونه مال منه برو ی خونه بگیر بیام اونجا....  بعضی زنا چرا زبون ن ...

هنوز بهم میگه زبون دراز ...

خیلی بدی ها در حقم کرده فقط بخاطر بچه و ابرو ساکت موندم تا الان