2777
2789
عنوان

حس کسی رو دارم که بهش تجاوز شده😔😭

504 بازدید | 21 پست

امروز بعد از کشیک خورد و خسته داشتم از بیمارستان برمیگشتم خونه از مترو که پیاده شدم تا خونمون یه ۱۵_۲۰دیقه پیاده راهه منم له بودم واقعا وایسادم تاکسی بگیرم هرچی وایسادم تاکسی گیر نمیومد تا بالاخره یه سمندی وایسادم یکم برام عجیب بود رانندش به مسافرکشا نمی‌خورد ولی انقد خسته بودم که گفتم کی سر ظهر وسط شهر آدم میدزده آخه

بعد که سوار شدم سریع قفل کودک و زد منم بازش کردم بعد شروع کرد گفت که مکث کردی موقع سوار شدن منم گفتم با این حرکتی که شما کردی سر قفل کردن حق داشتم مکث کنم بعد شروع کرد چرت و پرت که نه ماشین من وقتی سرعتش از ۲۰ میره بالاتر خودش قفل میشه بعد من پول نقد نداشتم ازش شماره کارت خواستم که شروع کرد شمارشو دادن منم همونجا سریع بهش گفتم بزن کنار و درشو کوبیدم و پیاده شدم 

الآن بشدت احساس بدی دارم از یه طرف فک میکنم اگه کنار نمیزد چی میشد😔از یه طرف میگم تو که حس کردی این یه طوریه چرا سوار شدی آخه ۵ دیقه دیگه وایمیستادی بالاخره یه تاکسی میومد 

یه حالت خیلییییییییییی بدی دارم الآن نفسم بالا نمیاد اصلا😥

خدا لعنتش کنه مرتیکه آشغالو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که به خیر گذشته

عبرتی بشه برات که آدم دزدی زمان و مکان خاصی نداره

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

اینو میگم شاید یه ذره حالت بهتر بشه ،سمند واقعا بعد از چند دقیقه قفل مرکزیش فعال میشه و‌همه درارو قفل میکنه ،شاید ترست کمتر بشه ولی در اینکه بهت شماره داده شکی نیست که آدم بیخودی بوده با اینکه دیده ترسیدی ،مردک بیشعور ! خودتو ناراحت نکن ،دفعه دیگه فقط تاکسی سوار شو یا نهایتا اسنپ بگیر

الهی مرا آن ده که آن به ... 

وای منم یربار سوار ماشین شخصی شدم 

عقبشودپر وسایل کرده بود 

مجبور شدم جلو بشینم 

دیدم سلام کرد و دستشو اورد جلو تا دستم بدم 

خیلی تو ماشینش کثیفو حال بهم زن بود 

عین قاتلای زنحیره ای بود قیافش 

گفتم اقا بکش کنار پیاده میشم 

خوب شد پیاده شدم 

معلوم نبود چ بلایی سرم میاره 

عزیزم شما دو دقیقه  مونده به خروج از محل کارتون اسنپ  بگیرید ... ک بیاد 

بنظرم بهتر از معطلی کنار خیابونه و سوار ماشین‌های دیگ شدنه اونم سرظهری . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

شاید دنبال عروس برا ننش بوده..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....