2777
2789

سلام عزیزای دل یه موضوعی پیش اومده مدتیه من سردرد میشم چشام قرمز واینک معتاد نیستم ولی گاهی عشقی ت میزنم ک شوهرم نمیدونه فردا برام نوبت چکاپ گرفته میترسم نکنه اونجا گفته باشه تست اعتیادم بگیرن خیلی نگرانم میدونم کارم درس نیس توروخدا قضاوت نکنید زندگیم پر از چالش های فراموش نشدنیه یه دختر یک ونیم ساله دارم شوهرم بفهمه زندگیم نابود میشه هرچند الانم تعریفی نداره فقط بخاطر بچم تحمل میکنم فقط خواهری کنید چکارکنم تو آزمایش فردا چیزی معلوم نشه 

ازما که گذشت اما..خداوحق!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیست سوالات😂🚶🏽‍♀️

آخه یه چیزایی میشنوم هنگ میکنم-دوست داداشم یه پس خوشکلو خوشتیپ بود تریاک میکشید ازدواج کرد برا تست ادرار دوستشو برد-همیشه یه ادکلن همراهش بود میزد تو دهنش عجیب بود زنش نمیفهمید