یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاردرست ترین با تجربه ترین و خوش اخلاق ترین دکتر زنان اصفهان دکتر ندا مقتدریه که جراحی های تنگ کردن و زیباییشم بینظیره. فک نکنم کسی اندازه ایشون تجربه عمل داشته باشه و انقدر همه رضایت داشته باشن. توی سایت و اینستاگرام تجربه بیمارا هست میتونی ببینی
بیشترین ترسی که از لابیاپلاستی اکثرا دارن بخاطر دردشه. ولی واقعا درد اونجوری نداره. فوقش دو سه روز که اونم چیزی نیست با مسکن قابل تحمله. کسایی که بخاطر بزرگی لابیا ها اذیت میشن بعد از این عمل تاثیر مثبتشو خیلی بیشتر احساس میکنن. فقط اگه خواستین انجام بدین پیش جراح باتجربه و درست حسابی انجام بدین. اگر مقداری که برمیداره استاندارد باشه و از تکنیک های درست و به روز استفاده کنه هیییچچ مشکلی بعدش بوجود نمیاد
دکتر زنان خوب توی اصفهان دکتر بهناز بنی هاشمی میشناسم خیلی دکتر خوش برخورد و با تجربه هست . من خودم پیشش عمل لابیاپلاستی انجام دادم خیلی راضی هستم دوره نقاهت خیلی پایینی هم داشتم. خداروشکر مشکلی هم برام پیش نیومد.